Friday, 20 July 2012

Serius Raya - Ucapan UNDERSEA Blogserius Kembali!


It is back!

Hello! Esok dah puasa dan ini menandakan kembalinya our annual Ucapan Undersea Blogserius. Kepada newfag yang tak ingat. Ucapan Undersea Blogserius ialah sebuah kolum dimana anda menghantar ucapan Selamat Hari Raya anda kepada kami. Why? Pasal nak hantar ke suratkhabar sekarang dah tak boleh kencing anda tak studi overseas. Hantarlah gambar anda dan tulislah semerapek yang boleh dengan photoshop skill anda yang paling sampah.

Sadly Serius Raya tahun lepas sudah kena delete dengan peggodam dan tak ada lagi LULZ dari tahun lepas. Tapi tak apa, Kami hanya mahukan gambar anda dan ucapan anda untuk kami paparkan di Blogserius sepanjang Ramadan ini.

Tunggu apa lagi! Time to get your face on this Blog. Takkan baca sahaja. Masa untuk anda pula contribute kepada Blogserius. Ruangan untuk Serius Raya adalah terhad maka siapa hantar dahulu mendapat prioriti. Serius Raya akan dimulakan bermula Isnin ini. Hurry Hurry

TERMA DAN SYARAT

1. Gambar yang dihantar haruslah dalam format JPEG.
2. Saiz lebar gambar tidak boleh melebihi 600 pixel
3. Sertakan

  • a) Nama Pengiriam
  • b) Lokasi anda sekarang (atau lokasi fiksyen anda) atau nama Institutsi pengajian
  • c) Ucapan Selamat Hari Raya anda

4. Kegagalan memenuhi terma diatas akan mengakibatkan gambar anda tidak dipublish atau lambat dipublish pasal kami malas nak edit gambar anda

5. Hantarkan OBEFIEND AT GMAIL DOT COM

Contoh karya pembaca Blogserius tahun lalu


14 comments:

  1. Gambar last takleh blah.. hahaha

    ReplyDelete
  2. how to send? no email address?!

    ReplyDelete
  3. tunggu ana mahu hantar gambar ana bersama awek alien ana di planet musytari

    blog oh awek dari planet lain

    ReplyDelete
  4. SERIUS LAWAK gmbr last 2. bagai syaitonirojim ak ketawa. hadoi mak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Namapak sangat ko ni newfag

      Delete
    2. mmg pun. thanx sbb concern. :)

      Delete
  5. cmne gmbr pisyek ade dlm ni?

    ReplyDelete
  6. DAYAH..ko dah jd vampire belum ekekeke

    ReplyDelete
  7. Aku rase cam knal je si dayah jelita tu.. nok haram toi.. hahahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails