Monday, 23 July 2012

Serius Cool - Kos Untuk Menjadi Seorang Batman


Holy Bat Cost!

Mahal juga jika mahu menjadi adiwira seperti Batman. Kena jadi Billiowan terlebih dahulu. On a side note The Dark Knight Rises mendukacitakan gua............






Laporan asal MoneySupermarket

19 comments:

  1. Replies
    1. Tumpang orang 1st, dapat la second dari atas..

      Delete
  2. but still aku leh jadikan yang Dark Night Rises ni as filem terbaek tahun ni kalau nak dibandingkan ngan cerita Momok Jangan Kacau Aku ker aper


    Btw ini sinopsis aku tentang cerita Batman ni:
    http://mynameisnazir.blogspot.com/2012/07/dark-night-rises-review.html

    ReplyDelete
  3. wow sangat mahal harganya nak jadi seorang superhero yang takde superhuman power... mohon obe cari kos untuk menjadi seorang ironman pula

    ReplyDelete
  4. TDKR is certainly better than Batman Begins, TDK is near classic, both Begins and Rises are very good...no complaint here...nolan had did his best...every of his batman films should be reviewed as a stand alone masterpiece...and this trilogy ended up at a very satisfying note...all hail nolan!!!

    ReplyDelete
  5. no wonder apek prefer jadik cicak man je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. keje kilang mane mampu beli alat2 tu semua, wlaupn dgn diskaun 70% sempena Aidilfitri..

      Delete
  6. bik mama nak bile2 je boleh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. susah woo nk buat topeng tutup 'awning' dia tu.gadai cincin pn xlps

      Delete
    2. xde saiz.. bik mama kena gi training di gym dulu..

      Delete
  7. takpe lah, beli hockey pads je. murah.

    ReplyDelete
  8. 0.6 bilion usd? bill gate boley r jadi batman mcm tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bill gates jd batman, polis paling takut

      Delete
  9. jadi Iron Man 3 lagi bagus

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails