Tuesday, 17 July 2012

Serius LOL - Pertandingan Terjun Belly Flop Water World (9 Gambar)


Like this also got?

Di Water World Colorado terdapat sebuah acara tahunan dimana peserta perlu terjun secara mendatar (Belly Flop). Pada 12 Julai yang lalu pertandingan yang masuk tahun ke 16 penganjurannya ini diadakan. Untuk memasuki pertandingan ini anda haruslah seorang pelajar kolej. Terjunan terbaik akan memenangi biasiswa bernilai USD 4500 dari Water World. Ini adalah cara inovatif mencari peljar yang layak mendapat biasiswa. The usual bagi biasiswa bedasarkan keputusan SPM dan interview sudah ketinggalan zaman. Rupa paras student berpakaian mandi dan sesaran air apabila terjuan kedalam air juga boleh digunakan sebagai kriteria pemilihan pelajar yang layak mendapat biasiswa. Diharap SUNWAY COLLEGE boleh menganjurkan "Terjun Untuk 1Biasiswa"di Sunway Lagoon. Mesti ramai students akan mengambil bahagian.






Laporan asal DenverPost

10 comments:

  1. Gila ahhhh.... Sponsor by KPT... masyuuukkkkk sial

    ReplyDelete
  2. terjunan '1Biasiswa' boleh di adakan di roof kb mall tak terkecuali ahli 1M4U untuk terjunan bersama.diharap semua ahli ambil bahagian. sekian

    ReplyDelete
  3. Kalau mendarat dengan perut 0 darjah dari air..oi sakit

    ReplyDelete
  4. mohon awek yg terjun tu lepas mendarat baju terlucut

    blog oh awek terjun kolam tertanggal bikini

    ReplyDelete
  5. Macam2 alternatif dorang ni kan untuk tarik minat remaja.. =)

    ReplyDelete
  6. kalau obe terjun..mau kering air dlm kolam tu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails