Wednesday, 25 July 2012

Serius Raya - Ucapan UNDERSEA 2012 : #2 (5 Gambar)


Second round!

Round two? Sila hantarkan lagi ucapan anda. Tidak lulz pun tak apa. Gunakan ruangan Serius Raya untuk memberi ucapan kepada teman-teman dan musuh-mush yang ada. Raya is coming............

Seperti biasa ingatlah format yang kami tetapkan. Gambar kalau boleh beformat JPG dengan lebar tidak melebihi 600 pixel. Kemudian nyatakan nama anda, ucapan ditujukan kepada siapa dan text ucapan anda itu sendiri. Hantarkan ke alamat emel dibawah






Pengirim
: Berdiri dari kiri; Jamal Abdillah, Rahim Maarof, Awie, Najwa Latif, Mamat Ekamatra, YB Setiu Duduk; Jay Jay

Lokasi : Garaj Kereta, Belakang Universiti Cambridge, UK

Ucapan : Kami geng anak-anak Penyanyi Veteran mengucapkan Salam Aidilfitri kepada semua sahabat handai yang berada di tanah air Malaysia. Kami tahu anda jeles sebab tak dapat belajar menyanyi di luar negara macam kami. Ada kami kisah?




Pengirim : Nasirjie

Lokasi : Kampung tanpa logika

Ucapan :Assalamualaikum kepada semua ahli-ahli ziarah n pembaca BlogSerius. saya ingin mengucapkan selamat menyambut Aidilfitri kepada sanak-saudara, kerabat, rakan-rakan syurga dan neraka sekalian. sampai sekarang aku takda kemajuan taip ucapan raya nie.. so itu je ucapan aku. pening dengan dunia ini.. kbai






Pengirim
: Jalak Lenteng

Lokasi : University Of Harvard. #LULZ

Ucapan : Kami the NateAns, ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri tidak kepada segala umat ISLAM yang berpuasa penuh serta tidak melakukan perkara-perkara yang membatalkan puasa spt fapping dan seumpamanya.

Kami juga ingin memohon maaf (tahun ini shj) kpd yg menjadi mangsa pedajal kami.

Kpd Piem yg kami cintai (SARCASM), kami mohon maaf dan juga 24 juta, douchebag! LULZ.
Hey schmuck, go find ur place in hell! Kahkahkahkah!

Kelasssssssssssssssss kau obeeee! mmmuacchhhhh! auuchhhh! :*




Pengirim : Mohd Razi

Lokasi : Yamaguchi, Japan

Ucapan Selamat : Salam Aidilfitri





10 comments:

  1. ape2 pon aku teruja dengan LOGO BLOGSERIUS nih.... terbaekkk...

    ReplyDelete
  2. Pic last memang hanjeng! Mak skerrr u ols!

    ReplyDelete
  3. lawak bangla paling best. mohon semua bangla dan semua pendatang asing yg datang secara haram dan takde permit kerja balik semula beraya ke kampung masing2 dan jangan datang semula

    btw obe sindir2 logo tu kang kena tarik balik tajaan 1m4u tu karang

    ReplyDelete
  4. pic last taknak celaka pulak. hahaha

    ReplyDelete
  5. beras tara, lauk tara!! lol!

    ReplyDelete
  6. sakit perot gelak yg last skali

    ReplyDelete
  7. hahaha obe..taun ni pny lagi best dari taun2 lepas..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails