Tuesday, 24 July 2012

Serius Kreatif - Iklan Anti Cetak Rompak Dari MTV (5 Gambar)


Awesome!

Mencetak rompak dan melakukan muat turun haram merosakkan industri dan membunuh kareer seni penyanyi kegemaran anda. Sila jangan muat turun secara haram. Selamatakan mereka. Kempen anti cetak rompak oleh MTV Europe ini sangat kreatif!

On a side note sila download secara pukal lagu Bieber, Gaga, Big Bang dan Kpop. Let their careers die! LOWLOALWOALOWOAL!




Laporan asal DesignBoom

13 comments:

  1. really? download lagu/movie dari internet bunuh karier artist? dulu copy tape ke tape pun cakap macam nih jugak. tapi sampai sekarang hidup je artis. makin banyak lagi la. the point is, kalau artis tuh memang kreatif dan berbakat, dia buat TOUR la! tgk ramai mana tgk dia punya performance.kalau movie, kalau movie tuh mmg hebat, tgk berapa ramai beli TIKET wayang la!

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol. ok aku senyap dan terus mendonwload!

      Delete
    2. i like u haha. huhuhuhahahaha

      Delete
    3. haha...u are soo~~ true

      nama aku da dikenali da pun minat kpop. walaupun x semua aku tengok.

      x penah sekali pun aku beli original, aku tengok yg HD agi..hahahhahah, adakah running man is goin down, x pun..

      cerita melayu...hurmm, ini masalah..aku x rasa nak tengok citer melayu or dengar lagu...ngeee~~

      Delete
    4. yearghh.. Running man!!

      derang stupid kan, but oso cool n witty..kekeke ;P


      artis mesia genius sangat...ok lar fine, kiter senyap~~ shiuu

      Delete
  2. aku benci tapak sulaiman promote blog tak wujud

    ReplyDelete
    Replies
    1. ana kurang faham dgn pernyataan ente, maksud ente blog tak wujud?

      btw iklan ni utk retis omputih sahaja ye, untuk retis malaysia ramai yg perasan cetak rompak membunuh karier mereka padahal lagu diorang yg cetak rompak pun takde orang teringin nak download...

      Delete
  3. mohon download kat torrent lolololol.....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails