Thursday, 19 July 2012

Serius Cool - Sekitar Himpunan Remaja Di Kazakhstan (15 Gambar)


Yagjamesh

Filem Borat memberikan imej buruk terhadap negara Kazakhstan. Kita merasakan Kazakhstan sebuah negara podunk dunia ketiga yang sangat mundur. Adakah ini benar? Adakah kesemua warganya kelihatan seperti gipsi kampung pisang?

Dibawah ialah gambar himpunan belia di Astana Kazakhstan. Remaja ini berkumpul bagi melobi Kazakhstan menjadi tuan rumah World Expo 2017. Sungguh berkobar-kobar remaja Kazakh memeriahkan acara ini. So what do you think? Adakah rupa aweks dan balaks Kazakh serupa dengan apa yang dipaparkan di dalam filem Borat? Lihatlah sendiri.

Kami merasakan crowd di Astana lebih world dan nice dari crowd Hari Belia Negara dan Pelancaran Yayasan Sukarelawan Siswa combined! #FACT







Laporan asal VoxPopuli

17 comments:

  1. yg buat flash boobs takde pic dorang?mohon siarkan jugak pic tu

    ReplyDelete
  2. i saw Borat blonde sister at 2nd picture, she's the no.2 whore at Kazakhstan right now...


    visit www.rahsiailmupukau.org

    ReplyDelete
  3. Bewbs! I see bewbs everywhere.

    ReplyDelete
  4. cantik2 juga pompuan2 kat sana ek

    ReplyDelete
  5. cun awek2 sane...kalau buat baka ni anak lahir nanti mesti gempak...

    ReplyDelete
  6. Semua muka macam orang Cina dan orang putih, tulis alphabet Cyrillic, cakap bahasa Kazakh, agamanya Islam. I'm confused.

    ReplyDelete
  7. haha...kazakh antara negara yg dibantu oleh Malaysia dari setiap segi...
    bila taw je kita dari malaysia, dorang akan berpusu2 nk amek gmba...
    sama mcm2 negara2 lain yg dibantu malaysia...
    *tapi jgn terkejut, jiran sebelah nie terima kaseh pon payah...lagi dijerit2 maling ade la =3=

    hahaha~~

    ReplyDelete
  8. mohon jangan letak banyak sangat cerita pasal kazakhstan hanya kerana menantu najip razak orang kazakhstan

    blog oh awek kazakhstan tak pakai baju

    ReplyDelete
  9. awek kat pic no6 is so fappable!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. OMFG!!!
      awek no8 lagi masyuk nak FAP!!!!

      Delete
  10. pic no 4..there olso got kpop maaa...kazakh pop...

    ReplyDelete
  11. kazakhstan, the twin brother of malaysia.

    ReplyDelete
  12. Jiran aku orang kazakh.nak apply permanent resident.mmg diorg ni muka cm mat saleh, cina n eurasian.their girls kulit mmg jaga.manade jerawat.xpe lagi byk diorg de lagi bagus kasi ppuan melayu demand jeles.

    ReplyDelete
  13. kalo buat kt mesia cmtu nnti keluar laa fatwa..LOLOLOLOLOLOL

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails