Monday, 30 July 2012

Serius Cool - Kos Untuk Menjadi Seorang Iron Man


Lepas Batman.. Iron Man pulak

Tempohari kami paparkan kos untuk seorang individu menjadi adiwira Batman. Nyata sekali hanya seorang Billionwan yang mampu menjadi Batman. Rakyat marhaen seperti kita semua hanya mampu jadi Adiwira Papan Kekunci sahaja. Hari ini mari lihat apakah kos untuk menjadi seorang Iron Man? Adakah lagi mahal atau lagi murah dari menjadi Kesatria Hitam?






Laporan asal MoneySupermarket

14 comments:

  1. Xpe la....tony stark kaya nak mampus.....

    ReplyDelete
  2. uihh,mahal lagi dari jadik batman.

    ReplyDelete
  3. dah kata dahh... iron man FTW!!! in ur face fapman... eh i mean batman...

    ReplyDelete
    Replies
    1. noob habis..batman sejuta kali lg power dr ironman kau

      Delete
  4. Gua jugak adiwira kos rendah.. Cat merah, tanduk palsu sudaah

    ReplyDelete
  5. 1.6 billion je? maknenye Mahathir, Najib and Khir Toyo mampu jadi Iron Man.. Rosmah siap boleh jadi Iron Wohman ngn siap helmet bentuk rambut mengerbang..

    songlap duit petronas je. dapat jadi Iron Man.

    ReplyDelete
    Replies
    1. but 1.6 billion dollar us is about 5 billion ringgit

      Delete
  6. dalam post batman tu x include asset2 bruce wayne. share dlm wayne enterprise, sport cars die. btw, wayne enterprise dah run for 6 generations(since 17th centuries). for stark industries, well apart from noticeable work of his dad on captain, stark industries only run for 2 generations. in total, wayne industries lagi kaya gile bab dari tony stark. cume, bruce wayne lagi bijak menguruskan wang dan byk buat charity dari tony.

    yes, i'm a geek

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti ko kenal rapat sangat dgn batman kan?

      Delete
  7. Kalau camtu nak jdi keluang man

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails