Tuesday, 24 July 2012

Serius Cool - Rumah Kaca Lutsinar (11 gambar)


Not Safe for manusia pemalu


Santambrogio sebuah syarikat rekaan yang berpengkalan di Milan menghasilkan dua buah rumah kaca yang unik sebagai pembuktian konsep rumah kaca mampu dihasilkan. Rumah kaca tiga dan setingkat ini dibina hampir 100% menggunakan kaca. Segalanya dari dinding, kolam mandi dan rangka katil dibuat menggunakan kaca. Impressive! Sesunggunya rumah ini tidak sesuai untuk mereka yang pemalu ataupun takut kena rush masa berkhalwat oleh JAIS.






Laporan asal Santamborgio

22 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. shut up and take my money !!

    ReplyDelete
  3. ORANG GEMUK XLEH DUDUK RUMAH KACA,NANTI PECAH. SBB BADAN GEMUK BOLEH MERUNTUHKAN SEGALANYA?

    ReplyDelete
    Replies
    1. org gemuk buat umah dlm gua je..

      Delete
  4. kalau buat kat negara Janji Ditepati gila banyak nak kena guna tinted

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kat xnak guna tinted..kau cat je cermin tu kaler itam...abis citer

      Delete
  5. xleh bwak scandal. kantol bongok

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau pasang cermin tinted lah bongok apa susah..

      Delete
    2. bongok kalau pakai tinted malam2 tetap ley nampak. siang2 je selamat sikit.

      Delete
    3. bape byk bongok daaaa

      Delete
  6. He who lives in a glass house shouldn't throw stones...

    ReplyDelete
  7. mohon sesapa ada anak kecil...jgn belikan bdak2 tu bola...kalau tak nanti alamat berderailah umah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mohon supaya kau komen sekali je. penuh dengan komen kau je kat sini . macam bangang

      Delete
    2. ntahye..mnyampah aku tgk..

      Delete
  8. kenapa x buat tilam kaca?

    ReplyDelete
  9. nampaknya mereka meniru idea rumah kaca akademi fantasia 9 kat aeon keramat dulu...

    ReplyDelete
  10. tengah mandi tengah berak tengah fap fap fap pun orang duk tengok.... muahahahah.....

    ReplyDelete
  11. mcm rumah edward cullen pon ada. lulz

    ReplyDelete
  12. gile mahal kalau nak maintain heater bill. rumah ni macam takde heat isolation langsung, sejuk nak mampus...nampak kat luar tu penuh salji lagi..

    ReplyDelete
  13. Ni kalau terhantuk kepala sikit , rumah pun roboh .

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails