Wednesday, 4 July 2012

Serius - Pakaian Mandi Sopan Dari USA (8 Gambar)


Jesus Compliant

Di America terdapat pergerakan konservatif yang mahukan wanita tidak terlalu vulgar. Ianya terdiri dari penganut kristian konservatif yang merasakan dunia semakin mendewa-dewakan keseksian. Sebagai tanda menentang arus kemusnahan moral, mereka mahu wanita memakai pakaian yang lebih sopan bila pergi mandi di pantai. No string bikinis for these good Christians. HydroChic menghasilkan beberapa pakaian mandi yang mereka pasarkan sebagai modest swim wear. Ianya seakan-akan BURKINI yang dipakai oleh Muslimah tetapi tanpa hijab dan menutup aurat sepenuhnya. Menurut HydroChic memakai pakaina mandi yang sopan ini bukan sahaja selesa tetapi mengurangkan masalah sunburn serta kenser kulit. What do you think?






Laporan asal HydroChic

19 comments:

  1. pe cite miranda kerr ..lama xdgr berita..

    ReplyDelete
  2. nak kata vintage pun boleh jugak. Fesyen bikini mula dipakai...tapi bab berlengan, loose semua tu...boleh kata inspired dari burkini..

    ReplyDelete
  3. aku nampak siti nurhaliza

    ReplyDelete
  4. should take a look at the tan line after sun burn...

    ReplyDelete
  5. nope i still can fap to this

    ReplyDelete
  6. kalau pakaian utk orang perempuan kristian patut nama dia rahibikini...

    blog oh awek bikini seutas benang sahaja

    ReplyDelete
  7. awesome..

    design die lagi cantek daripada mesia punya yg ketat penuh bunga kat badan, cool~

    simplicity is the best

    ReplyDelete
  8. cantiknya yang last sekali tu..ada x jual kat malaysia? cunnye...pakai tudung pon bole pakai ni tapi tutup2 skit la..betul la, lagi longgar dari yang ada kat sini.. :)

    ReplyDelete
  9. obey...typo kali ni mmg terbaekkk..PAKAINA...haahahahaa..wakluu!!!!

    ReplyDelete
  10. petanda tak baik ni..cannot fap !

    ReplyDelete
  11. ni da lame ade kt mesia la....ppuan melayu sini kn pkai cm gini da time mandi...hehe..cume t-shirt n legging la gitu..

    tp bgus la...kdg bosan gak tgk seksi2 sgt ni..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails