Friday, 13 July 2012

Serius Genius - Tanishq Abraham : Genius Berumur 9 Tahun


Bersedia untuk berasa bodoh..

Tanishq Abraham pelajar kolej walaupun baru berumur 9 tahun. Mengambil ujian MENSA ketika berumur 4 tahun dan mendapat markah 99.9%. Adik beliau juga ahli MENSA dengan markah ujian hanya 98.9%. Damn...........



15 comments:

  1. kalau jadi classmate dia, mesti butthurt sepanjang masa

    ReplyDelete
  2. kalau kat malaysia, orang pandai macam ni, duduk luar. hanyut....

    mungkinlahh...

    ReplyDelete
  3. serius pandai...serius sakit hati...:)

    ReplyDelete
  4. Kita tak tahu apa akan jadi pada dia bila dah meningkat remaja atau dewasa nanti.

    Most common problem kepada genius awal umur ni, bila dewasa je skillz dia berkurang. Sama macam kes sesiapa yang ada eidetic memory.

    Einstein bukan genius awal umur. Nikola Tesla bukan. Mereka suka ber imaginasi.

    ReplyDelete
  5. he's still a happy boy tho he is way too smart...bet his surrounding is full with positive mind...gud family too

    ReplyDelete
  6. yup, good family. sedih dgn fmly adi putra bila diorg exploit anak dia tu dgn buat produk2 mengarut.

    ReplyDelete
  7. Obe pun otak laju jugak. semua subjek dia cover, sains, history, architechture.. Teringat time dia buat blog FOA tu. Banyak idea dan tak terfikir oleh orang macam aku.

    ReplyDelete
  8. promosi produk minda genius!

    kismis doa Tanishq abraham harga sekotak RM 129.00

    pil minda genius tanishq harga sekotak RM 219.00

    PENGEDAR / STOKIS
    SYARAT-SYARAT PENGEDAR PRODUK AURA TanishQ

    Setiap pengedar yang berminat mestilah mendaftar terlebih dahulu dengan AURA TanishQ ENT dan memahami syarat-syarat yang dilampirkan. Pengedar / stokis harus menjaga

    nama baik Syarikat TanishQ sendiri serta menepati garis panduan sebagai wakil penjual. Syarikat mempunyai kuasa untuk membatalkan mana-mana Pengedar/Stokis selepas pertimbangan sewajarnya tanpa perlu memberi apa-apa notis.

    MODAL PERMULAAN UNTUK MENJADI WAKIL JUALAN TanishQ;
    SEMENANJUNG

    RM2400.00

    SABAH & SARAWAK

    RM2550.00

    Untuk keterangan lanjut, sila hubungi pihak Aura TanishQ di

    03-61883222 tkn tkn tk dpt.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails