Friday, 13 July 2012

Serius Sadis - Mati Dihempap Salib


RIP!

Ini ialah sebuah kisah sadis dari North Carolina USA. Peyton Elizabeth Townsend (4) meninggal dunia setelah dihempap oleh sebuah salib. Peyton sedang bermain-main bersama kakak dan kanak-kanak lain sebelum kelas mengaji Injil bermula di Mount Paran Baptish Church. Mereka bermain nyorok-nyorok di perkuburan Kristian bersebelahan gereja. Menurut laporan Ems WOrld, sebuah salib yang terletak di atas sebuah batu nisan jatuh menghempap Peyton dan kakak beliau Lily Grace (6). Lily Grace hanya cedera pada bahagian kaki tetapi Peyton dihempap pada bahagian badan dan mengalami kecederaan teruk.

Salib yang menghempap kanak-kanak ini dianggarkan seberat 1200 pound (544 KG). Cerita sedih ini semakin sedih kerana ibu dan bapa kanak-kanak malang ini bekerja sebagai poilis dan jururawat. Merekalah yang datang untuk memebrikan bantuan kecemasan. Ibu dan bapa terkejut apabila mendapati puteri mereka yang menjadi mangsa kes kecemasan ini. Walupun Payton dibawa menaiki helikopter ke hospital berhampiran, beliau meninggal dunia di hospital tidak lama selepas itu. Semoga roh beliau dicucuri rahmat. Meninggal dunia sebelum kelas Injil.



Laporan asal EMS WORLD

17 comments:

  1. x pernah pulak dengar bebudak kita mati kena hempap batu nisan masa nak mengaji Quran. It either sebabnya batu nisan kita x besar dan berat ataupun kita x ngaji Quran. Hmmm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita ta ngaji quran n tak main kat kubor..maybe boleh dengar pemuja nombor ekor dihempap batu nissan.

      Delete
    2. pemuja nombor ekor tidak akan dihempap batu nisan pasal upacara dorang sembelih kambing hitam atas kubur memerlukan mereka duduk betul2 di tepi kubur~ mungkin boleh dengar pemuja nombor ekor mati sebab tersembelih member sendiri yang berwajah seperti kambing (lagi lagi jika beliau berkulit gelap)~ apepun, tak perlu risau. esok lusa mesti ade keluar mastika kan ??

      Delete
  2. budak x baligh lg, komfem masuk syurga.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. apa bersetubuh soalan ini?

      Delete
    2. nak wat komen 9fag dekat sini. macibai.

      Delete
    3. budak blum baligh mati masuk syurga.. trololol

      Delete
  4. ayt yg last skali tu best.penoh maksod tersirat. hehe. cerdik obe.

    ReplyDelete
  5. mohon jangan main2 dekat tanah perkuburan takut berjumpa dgn nasir bilal khan

    blog oh zombi di tanah perkuburan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahahaaa... macam babi ayat ko... hahahahahahaa...

      Delete
    2. Bahahahaha. You sir, just made my day. XD

      Delete
    3. HAHAHAHAH!!! ayatnya.... kelakar giler :))

      Delete
    4. Ooo, hang hero kat sini noh?

      Delete
  6. Obe mati kena hempap dgn desktop. Kuat sgt bertenet sampai lupa nk solat tahap firaun

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails