Wednesday, 4 July 2012

Serius Shit - Uncle Mengamuk Di Dalam Pasaraya Elektrik SEN Q


RAAAAAAAAAAAAAGE!!

Not safe for work pasal uncle raging dan memaki dengan bahasa kasar. Ini berlaku di Kompleks Kramunsing Kota Kinabalu, Ceritnya uncle marah kena tipu dengan Sen Q dan menjadi Hulk. Habis kedai kena Smackdown!

Thanks @Syukies for the link



56 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. ini malam masuk facebook!

    ReplyDelete
  3. Uncle butthurt kah kah kah!

    ReplyDelete
  4. pakgat mai tengok saja nak buat apa hahaha

    ReplyDelete
  5. KECOH. 2LA AYAT MANEH SGT MASA BERNIAGA HAHA

    ReplyDelete
  6. tak cukup Hulk lagi tu. tv LED tu kasi hantam la baru super rage.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya...ya....stkt nk baling kusi halus tu baik xyah..xberani plak nak banting tv k...peti ais k...

      Delete
    2. kalau kau jadi tempat tue kau pun akan fikir jugak kowt..takkan nak baling tv..mahal kowt...

      Delete
  7. well, he's obviously a super saiya.

    ReplyDelete
  8. Sen q patut bertangungjawab. Tak profesional langsung sen q.

    ReplyDelete
  9. ni kes kne rage ngn bini lah ni. beli blender xsmpi 4bulan rosak .

    ReplyDelete
  10. Err...pakgad ke pengakap tuh yg dtg...

    ReplyDelete
  11. skala suhu pakaian uncle ni menunjukkan bahagian pinggang ke bawah adalah bahagian paling sejuk.

    ReplyDelete
  12. Memalukan.. Nasib aku bukan cina sabah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memalukan...nasib baik aku bukan melayu semenanjung

      Delete
  13. Uncle ni wakil kompeni lain kut... nak jatuh kan SenQ... wkakakaka...

    ReplyDelete
  14. patut 3 4 pak gad tu cekup mamat tu ikat... mmg la dia tak pukul orang tapi dia dah mengganggu ketenteraman awam dan merosakkan harta benda... kalau macam ni tak guna la ada pengakap, baik pakai pandu puteri atau krs sekolah.

    blog oh gadis mengamuk kerana thongnya dicuri

    ReplyDelete
    Replies
    1. pandu puteri kene anta bik mama la.

      Delete
  15. uncle nie power over 9000 tgk rambut super saiyan....

    ReplyDelete
  16. don't mess with chinese's rage

    ReplyDelete
  17. jgn salah kan pak gad..die nk tngk org cina bleh jdi hijau ke x ??

    ReplyDelete
  18. Ni ape kisah sebenar dia ni?
    Dalam kes ni ko tgk sape yg kena berdepan dgn masalah mcm ni?
    org bawahan...
    manager yg gaji besar mane?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia kan nk jumpa manager..
      mcm senQ mmg bersalah je..
      sbb manager dia xnak kua..

      Delete
  19. cina sama cina gado... bumiputera sabah tepok tangan ....
    kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. sapa cakap kami tepok tangan?? kami x racist macam kau la.

      Delete
    2. bodoh punya mr aisbox.. tak paham sarcascm ke...

      Delete
  20. Apa kes?
    -Uncle rage ni ada kedai elektrik jugak.
    -staff SenQ sudah claim tak baik, berkait dgn kedai dia.
    (tak clear, pasal originality product ke,warranty)
    -dia nak jumpa la manager
    -dah tunggu punya tunggu tak keluar
    -rage

    ReplyDelete
  21. OI manager mana?? cepat keluar..BODOH PUNYA OLANG!!

    ReplyDelete
  22. Replies
    1. Haha... stuju2... drpda kita tngok apek tu mgamuk, baik tngok awek tu...

      Delete
  23. hempas macbook satu la. ni dok attack kerusi lembik tu

    ReplyDelete
  24. uncle ni kena belajar sket perkataan mencarut yg lain. bosan dgr carut benda yg sama je.

    ReplyDelete
  25. hoyeh hoyeh uncle..pasni samsul ambik kau belakon citer sabah gengster lak

    ReplyDelete
  26. nie lah pandainya orang cina, even marah, dia tau barang mane nak pecahkan barang mane xpayah pecahkan. still leh kawal emosi. hahahaha. kalau isu sen q. kompom2 ansuran bulanan aeon,warranty xpun mesti pasal dapat barang display, masak sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiyak. kes ni pun ko mau puji sama cina kah. adeiii. meleis2.

      Delete
    2. bodoh shahsha , RACIST CUNT!

      Delete
    3. haha kami sabahan mmg puji bangsa lain..sbb bangsa lain pun puji kami. sbb kami takda sikap2 racist ni mcm engko wahai racist cunt.hahaha

      Delete
    4. haha..ko mmg bodoh shahsha..

      Delete
  27. Apsal org2 lain kat kedai tu tak lari ar..relax je suma..kalau aku takut gak uncle tu tak pasal2 pegi serang ke, baling barang terkena ke..

    ReplyDelete
  28. kedai blajar kat gomen jugak cara2 bermulut manis menipu rakyat

    ReplyDelete
  29. manager die pun x profesional langsung. asal lah x kuar2. kalu xmau kecoh kuar lah kan....xpaham lah....

    ReplyDelete
  30. Malaysia perlukan MMA fighters so bile bnde mcm ni berlaku ad lah org boleh arm bar uncle ni and anyone boleh call polis. But as usual lah, rakyat malaysia kte ni asl bnde mcm ni je berlaku sume mcm kura2 msuk cengkerang, chuihh!

    ReplyDelete
  31. "itu losak saya bayar jangan takot. saya mau kasi malu sikit woh. ini malam masuk pesbok."

    ReplyDelete
  32. Photoshop kot video ni *lol*

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails