Thursday, 5 July 2012

Serius - Majalah Untuk Ustaz-Ustaz Popular Malaysia (3 Gambar)


Woah!

Sebuah perkembangan baru dunia percetakan dan majalah Malaysia akhirnya tercapai. Akhirnya majalah khas untuk Ustaz-Ustaz Selebriti kini ada di pasaran. Sekarang tak boleh lagi kita marah "Kenapa hanya ada majalah untuk artis berdosa sahaja macam URTV? Majalah untuk Ustaz kenapa tak ada?" .Permintaan anda kini dimakbulkan.









29 comments:

  1. kalau utk ustaz2 belaka..apesal ada sorang ustazah?

    hmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. plot twist: ustazah tu dulunya seorang ustaz. - m.night shymalanmalan

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. cakap 1st dulu baru komen haih ko nih rugi space jerk

    ReplyDelete
  4. potential shitstorm incoming.

    ReplyDelete
  5. buruk benor cover majalahnye

    ReplyDelete
  6. 2 ustazah tuh...kulit majalah muat nk tulis ustaz...ah nyer x muat..huhuhu

    ReplyDelete
  7. ustaz bob lokman dgn ustaz hairie othman mana ?

    ReplyDelete
  8. aik baru keluaran ke-3 byk ustaz2 otai dah keluar kat main page, elok sampai keluaran ke-5 dah takde lagi ustaz2 dan uztazah2 selebriti yg dah nak diketengahkan...

    blog oh majalah ustaz dan ustazah

    ReplyDelete
    Replies
    1. dont wori..dlm dunia ni sudah makin ramai ustaz2/ustazah baru dan otai..xkn terputus ibarat air yg mngalir...alhamdulillah.Takbir!!!

      Delete
  9. nape tengok muka2 ustaz kat dalam gambar tu macam menakutkan je..ke sebab aku yg banyak dosa? tapi tengok muka bapak aku yg memang ustaz jugak, sejuk je mata n hati memandang..

    p/s: harap jgn dgn status ustaz ustazah tu, untuk publisiti je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko tu yg sebenarnya takut dgn dosa2 ko sendiri. salahkan muka org plak.

      Delete
    2. aku kesian dengan kamu...Semoga Allah terangkan hati kamu dan hatiku jua...

      Delete
    3. malu bapak kau, kalau dia terbaca comment ko ni... *anak ustaz ke ckp cmni?? haaiisshhh...

      Delete
  10. boleh lah letak ads ubatan/kopi untuk menaikan tenaga batin lelaki...

    ReplyDelete
  11. adoi... benda mcm nie pom nak jadi isu... respect lah kat die orang... tolong jgn dok mengumpat... tolong... tolong... tolong... pantang brul aku kalau orang mengata kat ustaz... Admin post nie supaya kite tahu majalah nie ade... bkn nak suruh mengumpat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila alim ulama, bijak pandai Islam pun boleh jd bahan nganjing, memang mungkin ada masalah hati agaknya..

      Delete
  12. bagus la ada majalah macam ni... kat mana ada jual?

    http://hidupbiarbest.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails