Thursday, 5 July 2012

Serius LOL - Trailer Filem Ethiran Rajnikath : Versi Jepun


100000 Lebih Epic!

Holy damn......... Filem Ethiran baru sahaja ditayangkan di Jepun dan trailer versi Jepunnya lebih epic dari edisi Tamil! Superstrarru Rajeni Sugoiiiiiiiiiiiiiii!

Thanks @GanaesHD for the tip



13 comments:

  1. Dah tengok cerita ni di TV2 dan TV3, memang hebat...he he. Robot-robot boleh berpadu jadi ular tedung gergasi (ular yang cukup terkenal di India)

    ReplyDelete
  2. I Don't Want to Live on This Planet Anymore

    ReplyDelete
  3. agak-agak orang jepun minat tak tengok citer tamil nie?...

    ReplyDelete
  4. nampaknya orang jepun pun dah tiru cerita tamil... maksudnya orang2 india lebih superior dari semua bangsa di dunia ni...

    blog oh ketuanan india

    ReplyDelete
  5. actually Rajnikanth dah melepasi market kat Jepun sejak Filem 'Muthu' lagi ..xpercaya sila search kat youtube

    ReplyDelete
  6. nak kata filem ni teruk tapi seriously better than myspy . bodoh punya gelang magnet

    ReplyDelete
  7. Terminator versi Mollywood!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails