Thursday, 12 July 2012

Serius LOL - Seluar Dalam Mewah Yang Huduh (4 Gambar)


Derp?

Berapakah yang anda sanggup bayar untuk sepasang seluar dalam? Mungkin bagi lelaki spender RENOMA lah jenama paling mahal yang sanggup depa beli. Kalau jenis yang lebih ekonomikal dan mempunyai belanjawan terhad, they just go commando dan tak pakai spender. I know from experience kaum hawa lebih sanggup berbelanja lebih untuk pakaian dalam. Lagi mahal lebih bagus pasal ianya bertahan lebih lama. Itulah yang diberitahu kepada aku oleh Miss Mean.

Anyways di USA ada sebuah syarikat pakaian dalam mewah berjenama Kiki De Montparnasse. Mereka menawarkan pakaian dalam seksi yang sesuai dipakai ketika malam jumaat bagi menambahkan umat manusial. Sungguhpun begitu baru-baru ini mereka menawarkan seluar dalam mewah yang huduh pada harga diantara USD 595- 625 (RM 1889 - 1984) sepasang. Kenapakah ianya mahal? Kerana ianya dibuat dari kain CASHMERE. The same kain used on PASHMINA yang dipakai hijabis sekarang. Maybe kalau anda pakai pashmina dan mahu matching panties this is the panties for you!





Laporan asal Kiki De Montparnasse

15 comments:

  1. No 2 pun jadilaaaaa. Yahoooooooooooooo!!!

    ReplyDelete
  2. HUh...design pasar malam punye lagi lawa

    ReplyDelete
  3. tak panas ke pakai cashmere? oh, negara mereka sejuk..

    ReplyDelete
  4. mohon obe menjelaskan kenapa menggelarkan umat manusia sebagai manusial? adakah obe bukan manusia?

    blog oh gambar awek pakai thong

    ReplyDelete
  5. giler tak lawa.. xnaik nafsu biler tgok

    ReplyDelete
  6. spender tak best, boxer jugak terbaik

    ReplyDelete
  7. renoma terkenal ngan jenamanya. even, valentine pon ada kua edisi tuk MEMBAJAK... hahahah ...

    ReplyDelete
  8. ...dh lame giler x pakai spender...

    ReplyDelete
  9. adakah pakai boxer selalu akan buat telur anda melendut secara perlahan-lahan?

    ReplyDelete
  10. https://www.facebook.com/pages/TTO-Global-Trade/677398992300748

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails