Wednesday, 11 July 2012

Serius Cool - Moofushi Resort Maldives : Syurga Dunia (15 Gambar)


Damn nice!

Awh man bila tengok gambar di bawah tetiba rasa macam nak pergi beach holiday sekali lagi. Lama dah tak holiday lama-lama dan meninggalkan blog untuk bersawang! Ha ha. Ini ilaha Moofushi Resort yang terletak di South Ari Atoll, Maldives. Resort lima bintang ini mempunyai 110 bilik yang mempunyai pemandangan yang sangat cantik. Lauta biru dan batu karang yang memanggil-manggil anda untuk terjun kedalam. Jika anda mahu lebih enjoice serta privasi, terdapat 24 villa mewah yang dibina di atas air. Best of all untuk sampai ke resort ini anda akan menaiki sebuah sea-plane. Seriously how cool is that shit? Boleh rasa macam Baloo dari kartun Tail Spin Disney! Harga penginapan semalam bermula dari USD 12000. Kena kumpul duit dan ambil kempen iklan 1Malaysia dari kerajaan setiap bulan macam ini! Baru boleh mampu lepak disini selama seminggu!







Laporan asal Moofushi Resort

12 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Thorbaekkkkkkkkkkkkkkkkkk utk bawak awek. Secara rasminya no 2 sbb mamat atas ni komen dia kena removed. Wakakakaka

    ReplyDelete
  3. Nama je mcm syurga tapi sampah kt Maldives pehh... penuh satu pulau bai... wiki Thilafushi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. Realiti kat sana. Gua masih ingat

      Delete
  4. mohon belanja kami pergi sini jugak lepas dah dapat duit iklan 1malaysia dari kerajaan

    blog oh awek berbikini kat resort maldives

    ReplyDelete
    Replies
    1. motip nak blanja ko. nyampah mak

      Delete
  5. cantiknya..... teringin nak pegi!

    ReplyDelete
  6. kena tsunami memang best, takleh lari mana dah

    ReplyDelete
  7. Musti Obe versi Maldive kat sana, tak puas hati kat tempat mewah ni. Maldive ni miskin jugak dengarnya. Tak adil semua ni.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails