Friday, 13 July 2012

Serius LOL - Iklan Lotte Fit : Malaysian Edishen!


LMAOOOOOOOOOOOOOOO!!

Oh may god!................Kamu Tu Funyan............ hnghh!

Thanks @Badrudddin for the link



21 comments:

  1. hahahhaha haaasiimmmmmmmmmmmm ...upsssss sori bersin saya hihi

    ReplyDelete
  2. Blog Serius.. sempena dgn berakhirnya akhir semester saya.. Saya ada buat video perpisahan.. So, saya nk mintak tolong pihak Blong Serius pamerkan video sy nie yang mengisahkan kenangan sepanjang kami belajar di kursus ijazah muda pengurusan pembinaan, fakulti senibina perancangan dan ukur, UiTM.. Saya berharap pihak Blong Serius terhibur.. :)
    https://www.youtube.com/watch?v=DArpz2qwSdQ&feature=player_embedded

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol UiTM?
      goodluck getting obe attention..
      and job..
      LULZ

      Delete
    2. suka dengan remaja2 yang bersemgat macam anda tapi sayang blong serius mgkin xkn bersetuju.sila request ke oh tidak, artis, senyum dan seangkatan oh lain.

      Delete
    3. apakah??? promote video grad sendiri... sorry kalau kasar, tapi tahu tak yg terhibur tu cuma ko dan kawan2 ko yg nak berpisah tu... orang lain yg tak kenal korang hareeeemmmm tak terhibur langsung...

      btw iklan kat atas tu memang sangat bangang... melainkan anda seorang awek, orang korea atau jepun, mohon jangan dibuat lagi... dah la rakam dalam lab dengan baju makmalnya... ko takde rasa malu ke?

      blog oh video perpisahan kami pusat serenti tampin batch 1996-2012

      Delete
    4. UiTM???
      KAHKAHKAHKAHKAHHHHKAAHHH

      Delete
    5. Eh, boleh ke buat macam ni? Ingatkan tak boleh pula. Baru saya tahu. saya harap belog seriyus tolong timbang rasa siarkan video kenangan saya jua. Video ini amat bermakna buat saya. Oh, ya. Bila blog seriyus dah patuh arahan saya nanti, sila jangan rebut menaip 1st. Tak baik. http://www.youtube.com/watch?v=oOUCTXKE9f8

      Delete
  3. Kill it!!!!

    Kill it before it lays eggs!!!!

    ReplyDelete
  4. erk,meremang bulu roma aku tgk...malu 7 keturunan weyh..xde motif n xlawak langsung,nyesal plak g tgk tdi....tp apekan daye da tertengok...aish..

    ReplyDelete
  5. Ni bangla mana plak menari cam bangang ni..? Bangla pun malu tgok..

    ReplyDelete
  6. tolong imigresen...tolong tgkap ini bangla...

    ReplyDelete
  7. comel & menggelikan~ hahaha~ klu muka mcm ni nak la aku tengok~ :p

    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/266069_492177914141054_859400981_o.jpg

    ReplyDelete
  8. http://www.youtube.com/watch?v=1XTbmASbCeM

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails