Friday, 13 July 2012

Serius Cool - Replika Baju Batman Untuk Penunggang Motor (8 Gambar)


The Rempit Rises!

Anda takde Batpod tapi masih maru perasan diri anda Bruce Wayne? Apa kata anda membeli full leaather riding suit edisi Batman yang dihasilkan oleh UD Replicas. Ini adalah syarikat yang sama yang menghasilkan full leather suit storm trooper yang kami paparkan dahulu. Suit replika ini mendapat kebenaran dari Warner dan DC Comic bagi memastikan keperinciannya sama seperti baju zirah yang dipakai oleh Batman. Jika berminat anda boleh membelinya dengan harga 1564 Canadian Dollar (RM4907) sepasang. Hanya 350 pasang suit ini akan dihasilkan.







Laporan asal UD Replicas

18 comments:

  1. Replies
    1. beli yg cina made suda.. hahaha

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. noharooommmm... helmet batman tak jual sekali ke... iron man punya suit motor ada tak kalau ada aku beli

    blog oh replika baju catwoman seksi untuk motor

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noob, buto la promote blog bangang ko tu kt sini....

      Delete
    2. mohon noob duduk diam. merapu ja lebih.

      Delete
    3. aku tau ko sbenarnye nk naek moto dgn pakai suit Kluang Man

      Delete
    4. blah la korg..noob punye blog lagi berkualiti dr komen bodo korg yg menyemak kt blog obe nih...otak xtrpelajar agaknyer..

      Delete
  4. sepol bukhari patut mohon pada PM bantuan 1biasiswa untuk beli sut batman ini...

    ReplyDelete
  5. aku dapat baju saja pun cukup dah.haha

    ReplyDelete
  6. pppperrrgghh....nak cari mana?? kang x pasal2 kna tahan ngan jpj...huhu... sumpah cool gilerrr

    ReplyDelete
  7. bila akn d pasarkn, dan kat mne blh dptkn suit nie??

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails