Tuesday, 10 July 2012

Serius - Apabila Poster 1Malaysia Menjadi Mangsa Vandalisme


Oh NOSE!--- Not a typo

Poster Janji Ditepati Dato Seri 1Najib menjadi mangsa vandalisme di
Stesen Komuter Kepong. Sungguh malang. Nampaknya Vadalisme Ditepati oleh segelintir rakyat Malaysia




33 comments:

  1. Replies
    1. Salam,

      There should be "1st" before boleh gelak. Harap boleh perbetulkan kesilapan ini di masa akan datang.

      Terima kasih saya ucapkan kerana sudi gelak pada post yang tidak seberapa ini.

      Delete
    2. Salam,

      Harap dapat abaikan reply di atas ini. Menaip 1st hanya akan membusukkan sesuatu topik. Ia turut memberi gambaran bahawa anda mangkuk sedih yg kesepian, yg hanya melangut tercongok depan komputer, menanti entry baru blog serius utk menulis 1st. Ia amat memalukan.

      Tahniah kerana membaca/melihat dahulu entry dan komen dengan sewajarnya.

      Delete
    3. hye mucing...dont you ever try against the rule of bloguniverse...it's stated in the book called "rules for commenting blogs" in chapter 1:23 "those who are first to be commenting a post in a blog should type 1st if you are a blogerer"...so damn u..obey the rule or u'll burn ur dekstop.

      Delete
    4. Ia hanya sebuah blog. Hark tuih sopan sket haaa

      Delete
    5. not funny. you sound dumb..harkkkk tuiih!

      Delete
  2. siapa yang conteng tu mak dia belen

    ReplyDelete
    Replies
    1. sapa yang makan duit cukai aku masuk neraka.settle

      Delete
  3. kacamata dato' Najib framenye bersadur emas......

    ReplyDelete
  4. ala biase lah tu.. klu dkt paper aku suka luki2 muka artis....

    ReplyDelete
  5. makcik tu patut jelir lidah..

    ReplyDelete
  6. obe sejak gomen wat iklan kt blog ko,bkn main kuat ko menjilat najib ye.haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal. Tajuk entry pun tulis 'serius'- bla bla bla.
      Patutnya, entry macam ni...'serius LOL'- bla bla ...

      Delete
  7. mohon obe mengutuk sekeras2nya tindakan orang yg menconteng arang di hidung najib dan memberi 3 bintang di dahi najib - (ATAS ARAHAN KETUA SETIAUSAHA KEMENTERIAN PENGAJIAN TINGGI)

    blog oh kesian abang najib

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ni noob, sikit-sikit guna ayat mohon. tak lawak k

      Delete
  8. gmbar makcik tu gaya mcm iklan skim cepat kaya kat facebook

    ReplyDelete
  9. ULASAN INI TELAH DIALIH KELUAR OLEH PENGARANG
    (arahan Kementerian Penerangan Malaysia)

    ReplyDelete
    Replies
    1. KOMEN INI TELAH DIBUANG OLEH PEMILIK BLOG
      (terdapat unsur-unsur hasutan dan bertujuan untuk menggulingkan kerajaan)

      Delete
    2. Blog OBE dah tak serius =="

      Delete
    3. sape2 yg serius akan dialih keluar oleh pengarang

      Delete
    4. ULASAN INI TETAP DI ALIH KELUAR OLEH PENGARANG WALAUPUN DENGAN SEBUTAN 'AH'
      (terdapat unsur-unsur derhaka kepada kerajaan)

      Delete
  10. spek mata dia tu emaih ka?

    ReplyDelete
  11. simbol freemason di dahi najib?? *terbeliak mata*

    ReplyDelete
  12. "Apatah lagi pendidikan peringkat rendah dan menengah KINI percuma.." Sejak bila pulak ia tak percuma nih? Btw ini cerita aku tentang kerja gomen

    http://mynameisnazir.blogspot.com/2012/07/kerja-gomen.html

    ReplyDelete
  13. tu adalah effect sinaran kepala dongga PM 1Malaysia kita..

    ReplyDelete
  14. bile obe nak serang opis PM pulak? nak crew bagitau ye Bey..

    ReplyDelete
  15. dragon ball 3 bintang o.O? good job goku!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails