Sunday, 8 July 2012

Serius Peniru - Bila Tower Bridge London Diciplak (10 Gambar)


China awesome!

Di China terdapat banyak monumen negara barat di bina semula mengikut sesedap chopstick. Kali ini Tower Bridge London dibina semula di Suzhou City. Versi China lebih bad ass kerana ia mempunyai 4 menara, bukannya 2 seperti versi asal. Diatas menaranya pula dibina sebuah kedai kopi. Clearly the Chinese version is the upgraded edition. Macam beli phone NCKIA dari China. Lebih awesome dari Nokia sebenar kerana ada 2 sim slot, TV dan aerial. Nokia asal mampu?






Laporan asal ChinaSmack

13 comments:

  1. Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. aku tlng layan ko.

      tahniah tahniah

      Delete
  2. jangan nak promote blog anda disini macam si lahabau princeofnoob tu buat..nak publisiti murahan..to awek2 pon sama..konon2 nak komen manja2 sebab nak carik publisiti murahan jugak..ptuihhhhh..aku lebih suka komen 1st@pertama dari sampah2 nak carik publisiti and promote blog..

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam mana kau boleh sound org jangan buat itu ini kat blog orang lain ni? Aku pun tak suka pelacuran blog kat mana2 blog, tapi ni bukan blog aku.Jangan?
      Tapi bila kau cakap kau "lebih suka komen 1st@pertama"...I rest my case la. Patut pun.

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. babi bangang ko apesal nak kecoh2. suka hati bapak dia la nak promote ke apa . apa lancjiao punya blog pun belom sebelum up pun sibuk blogwhore gak dimana2. lol

      Delete
  3. mohon china tiru klcc tapi buat kembar 4... mesti mahathir menangis air mata darah...

    blog oh awek melayu seksi ditiru di china

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails