Thursday, 12 July 2012

Serius Seleb - Nia Ramadhani Selepas Bersalin (9 Gambar)


Hnghhhhhhhhhhhhh!!

Nia Ramadhani (22) pernah menjadi awek yang digilai peminat sinetron Malaysia selepas berlakon di dalam siri Bawang Putih Bawah Merah. Pada 2 Jun yang lalu Nia melahirkan anak pertama beliau yang bernama Mikhayla Zalindra Bakrie secara pembedahan caesarean. Tahniah kepada beliau dan suami Adriansyah Bakrie. Takziah kepada fans yang pasti akan Fuuuuuuuuuuuuu! melihat wajah terkini beliau







Laporan asal PusatSeo

44 comments:

  1. Fuckkkkk..hilang modal fap akuuu

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. bodoh..ko igt senang ke nak beranak sambil gosok gigi.

      Delete
  3. Replies
    1. Indah sungguh dunya tanpa komen 1st.♥♥ Marilah sama2 berharap agar ianya dapat dihapus mampus serta pupus terus. Problem anyone? ☺☺☺

      Delete
    2. apa yg seronok sgt kalau takde komen 1st? sama je rasa.

      Delete
  4. tetap comel... still fappable... hmm... dah bosan la dgn lawak fap ni

    dont care... mohon fap... fap fap fap

    blog oh nia ramadhani yang sangat seksi

    ReplyDelete
  5. eh pas bersalin pakai braces?? phergh... mesti cepat kurus nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh tak bole ke? dia pakai braces guna duit bapak kau ke?

      Delete
  6. still cute. takpe lepas ni boleh kurus balik. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleh eleh konon positive laa tu...pegi geng dgn fadilah kamsah la woi!!!

      Delete
  7. Replies
    1. kau ni dari hari tu tak habis2 'Kubur Wanita Ini Digali dan Mayatnya Dirogol'
      Memang tu aje cerita kau kat blog kau tu?

      Delete
    2. dah tu kau pedulik apa? biar la blog dia nak cerita apa pun? kau tu ada blog? kalo tanya aku, memang aku takde la. at least aku tak kutuk blog org lain..

      Delete
  8. fuuu woooo...ada duit..semua boleh!!

    blog ohsenyum.com.....anything make u smile....maybe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuuu woooo...ada duit..semua boleh!!

      blog ohmunyet.com.....anything make u smile....maybe lor!

      Delete
  9. kesian... kena buatan orang.... moga cepat sembuh...

    ReplyDelete
  10. alah... org kaya. P la mana2 slimming sanctuary pas ni... retis cam deme mane blh bior bdn gedempol gini.
    Aishwarya Rai je cool bior pon dagu lapis2 cam kek lapis

    ReplyDelete
  11. Maybe she has pre-eclampsia? A condition women selalu dapat during pregnancy that causes her face and extremities to puff up as shown in the pictures when she's holding the baby, that would explain why she had the caesarean section in the first place. If she does have that condition, all the puffiness will be gone within the few days after delivery and she'll look as good as she does dalam picture yang dia pakai blue dress tue. So fret not :)

    ReplyDelete
  12. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddddddddddddddddddddddddddddoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Meranaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jiwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

    ReplyDelete
  13. gua tunggu hantu gigi beranak je ni.

    ReplyDelete
  14. still fuckable. fapp fapp fappp

    ReplyDelete
  15. WHAT THE FCUK HAPPENED MADAFAKA??!!

    ReplyDelete
  16. http://Youthweeklypay.com/?invite=39575

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails