Sunday, 8 July 2012

Serius Cool - Mari Melawat Sekolah Lagak Ngeri Russia (15 Gambar)


Stuntmanskis..........

Di Malaysia terdapat banyak kolej dan universiti yang menawarkan pelbagai course untuk semua orang. Tetapi satu sekolah yang aku tak tahu wujud di Malaysia ialah sekolah lagak ngeri. Di Malaysia ada pelagak ngeri tapi no one knows dimana mereka mendapatkan latihan mereka. Apa kata kita melihat sekolah aksi ngeri di Russia yang terletak di kuala Sungai Setun berhampiran Moscow. Sekolah ini ditubuhkan pada tahun 1993 oleh Igor Penin, seorang pelagak ngeri yang terkenal di Russia. Seorang pelajar perlu menghabiskan 5 tahun pengajian di sekolah ini sebelum layan menjadi pelagak ngeri professional. Nampak macam menarik. Jika anda tahu dimana terletaknya sekolah latihan lagak ngeri di Malaysia habak mai. Kami nak melawat dan paparkannya di Blogserius!







Laporan asal Russos via EnglishRussia

20 comments:

  1. Replies
    1. Ni sarkis dah jinak . Dah berap taun diorang training

      Delete
  2. Kat Malaysia takda. Farid Kamil pun terpaksa pergi Australia untuk belajar lagak ngeri.

    ReplyDelete
  3. tanya la ngan mat rempit
    dorang kan pelagak ngeri

    ReplyDelete
  4. aku nak kawin dgn perempuan pelagak ngeri tu, kalau romen mesti best banyak skill2 ganaz

    blog oh stuntwomen paling cantik di alam semesta

    ReplyDelete
    Replies
    1. ceh, ko budget brutal la kan noob. ngada ah ko

      Delete
  5. jangan nak promote blog anda disini macam si lahabau princeofnoob tu buat..nak publisiti murahan..to awek2 pon sama..konon2 nak komen manja2 sebab nak carik publisiti murahan jugak..ptuihhhhh..aku lebih suka komen 1st@pertama dari sampah2 nak carik publisiti and promote blog..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau xlebih dari sebuah bungkusan sampah

      Delete
    2. semua entri kau nak komen kopipes macam ni apahal la..haha..lol ikan bilis

      Delete
  6. kuat bebel la danial hakim ni. bla bla bla..

    ReplyDelete
  7. pehhh hot chick jadik stuntman

    ReplyDelete
  8. kat Malaysia ade gak tapi bukan skola la, persatuan, yang aku tau silat gayong atau silat lincah ade wat latihan2 ala2 lagak ngeri ni, dan banyak gak r pelakon lagak ngeri malaysia asalnya dari dak2 gayong atau lincah ni..

    ReplyDelete
  9. lompat, guling, terjun, humban, sula..ops..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails