Tuesday, 10 July 2012

Serius Cool - Kenali Pelbagai Jenis Tudung (13 Gambar)


Derp!

Terlaku banyak jenis tudung di pasaran sekarang. Kerana kehadiran spesis dari timur tengah dan sebagainya ada baiknya jika pihak Blogserius memberikan anda STYLE GUIDE untuk tudung. Lepas ini anda akan kelihatan lebih haptudet kerana tahu nama tudung-tudung yang dipakai Sith Lords seluruh dunia! Haru diingatkan bahawa kesemua tudung ini tidak sesuai digunakan untuk menyerang kompleks kerajaan dengan menggunakan katana. Tak sesuai.




Laporan asal Visually

29 comments:

  1. hmmm... kadang2 pening bila nak belikan perempuan tudung... terlalu banyak.. ada design kita tgk buruk je.. tp bila dililit2 jadi cantik plak... :)

    ReplyDelete
  2. ada satu jenis lagi yang tiada kat list atas ni... if you know what i mean.

    ReplyDelete
  3. sementara in malaysia, pakai tudung pn bawah ketat2 juga..walaupn aku kacak aku mudah terliur pada celahan bedah. sekian

    ReplyDelete
    Replies
    1. statemnt yg terbaik daripada ikan bilis.

      Delete
  4. For guys, semua di atas ialah tudung.

    ReplyDelete
  5. Tapi berapa jek yang BENAR-BENAR menutup aurat?

    ReplyDelete
  6. tudung di malaysia pula ada macam2... tudung, tudung labuh, tudung bawal, tudung fareeda, tudung ariani, tudung saji, tudung siti nurhaliza, tudung rosmah mansor, tudung tutorial vlog, tudung lilit2 pakai kain langsir, tudung maria elena, tudung heliza helmi...

    blog oh awek melayu bertudung

    ReplyDelete
  7. KHIMAR tu bukan haiwan yang dikatakan as bodoh dalam ISLAM ker? Hmmmmm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu himar bahlul baghal.. mohon pergi blajar di pondok agar ilmu lebih mendalam.. JZKK

      Delete
    2. Kah kah kah. Lagi arab dari arab

      Delete
  8. Seriyes. Aku tak tengok tudung. Aku tengok modelnya. Lawa gilerrrr.....

    ReplyDelete
  9. tilam aku dibalut kain cadar....sama ke dengan chador?

    ReplyDelete
  10. selain Niqab, Chador terbaik..

    ReplyDelete
  11. wah model tudung tu rumet saya lah! kak asilah~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails