Thursday, 12 July 2012

Serius Cool - Filem Naruto Buatan Peminat Yang Awesome


Better than Mael Lambong

Wah............ fan made movie pun masih kelihatan awesome. Kalau diberi budget yang lebih besar dan akses kepada CGI yang lebih power mesti pertarungan diantara Rock Lee dan Naruto di bawah lebih awesome.

Thanks @amanfirdaus for the link



13 comments:

  1. naruto dah season... sekarang zaman one piece... to the NEW WORLD!!! mohon buat filem one piece fan made pula yang dibintangi oleh obe sebagai franky, amanz firdaus sebagai brook dan nisa kay sebagai nami

    blog oh nami & nico robin hentai

    ReplyDelete
  2. Serius smart! time si kening tebal buka 4th Gate dia tu mmg gempak la! Harap producer filem Dragonball the movie ambik diaorg ni buat filem tp buat jadi best la..jgn cam haram plak cerita dia nanti

    ReplyDelete
  3. smart siak diorg lawan... babi..

    ReplyDelete
  4. sila like jika anda tengok sampai abis

    ReplyDelete
  5. naruto ni aku kenal semasa gempakstarz mula buat debut majalah untuk anime.seperate dari majalah gempak. naurto jadi cover page depan. sekitar tahun 2004 rasanya kalau tak silap. tak sangka naruto ni meletop.

    ReplyDelete
  6. pakaian rock lee seharusnya lebih ketat & menampakkan ke-gay-an~ hahaha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. kurosagi gay sundal bapak shemale burit hitam

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails