Monday, 9 July 2012

Serius WTF - Teknik Penyeludupan Bayi Paling Facepalm Di UAE


Damn!

Ini kisah keji dari United Arab Emirates. Sepasang suami isteri yang berasal dari Mesir cuba menyeludup anak mereka masuk ke UAE dengan cara yang kejam. Mereka memasukkan bayi berumur 5 bulan ke dalam beg dan berharap teknik penyeludupan mereka akan berjaya. Malangnya or should I say nasib baik pegawai kastam berjaya mengesan bayi yang disorokkan ketika beg mereka menjalani imbasan X-Ray di pintu masuk lapangan terbang. Apabila kantol pasangan suami isteri ini memberi alasan tidak berjaya mendapatkan visa untuk anak mereka tetapi masih mahu membawanya keluar dari Mesir yang sedang bergolak.

In one hand kami mengecam tindakan mereka membahayakan bayi dengan sebegini rupa but in the other hand kami tahu mereka melakukan ini atas dasar sayang tak mahu berpisah dari bayi mereka. Malangnya niat tidak menghalalkan cara. Diharap baby ini tidak mengalami apa-apa kesan sampingan jangka panjang. DAMN!



Laporan asal DailyMail

10 comments:

  1. Replies
    1. #LOL http://eddiefadhli.blogspot.com

      Delete
  2. Replies
    1. menangis teresak esak sehingga keluar air hingus meleleh.

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. kalau dibedung budak tu,xde le bejuntai kaki

    ReplyDelete
  5. mcm2..harap2 la baby 2 tak pape..
    http://myaxander.blogspot.com/2012/07/muka-cantik-tapi-hati.html

    ReplyDelete
  6. tak sanggup kawe nak buat gitu buatnya budak itu lemas..menangis pun tak guna!!!.Maybe tak de surat beranak kot!!!
    -promosipercuma.net

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails