Monday, 9 July 2012

Serius WTF - Bila Tiram Memakan Garam


Defuuuuuuuuu

What the what?

Thank you @Ilyana9 for the tip



26 comments:

  1. errkk.. cube bayang kalau dia makan orang.. T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko pesal nak arah arahkan aku utk membayangkan tiram tu makan orang?

      Delete
  2. Pergh...First tgk mcm lidah org.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. nak saya tabur garam kat awak..

      Delete
  4. apabila tiram makan garam kita naik geram nak makan tiram

    ReplyDelete
  5. samapai menjilat meja beb..haha

    ReplyDelete
  6. 1st time tengok tiram bergerak dan menjelirkan lidah utk makan... mohon letak kamera spycam dekat tandas wanita pula

    blog oh women toilet spycam

    ReplyDelete
  7. like a moving comeltoe....nuuuuuuuuuu~~~~~~~~~

    ReplyDelete
  8. banyak blog2 murahan nak promote blog dorg kat sini..e.g blog si princeofnoob tu..pastu ada plak awek2 murahan dgn profile ala2 seksi kasik komen ngada2..nak dapat pubicsity murahan.please like

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog princeofnoob okey pe. Ko dah try view ke? Cara cakap mcm sundal padahal ko ape pun xde

      Delete
  9. special guest - maria ozawa

    ReplyDelete
  10. Siapa yang tangkap video ini bodoh dan telah melakukan kezaliman terhadap haiwan berusia ratusan tahun.

    ReplyDelete
  11. Tiram = Saya sudah slurrppp....anda bagaimana...??

    ReplyDelete
  12. FYI it's not licking the salt up.
    That little tongue thing is how it moves, the clam is slowly dieing from not being in water and it's trying to find it's way to water, when it's 'tongue' touches the salt it burns it, so it retracts back inside. It then tries it again with the same result.
    What your watching is the desperate struggles of a clam trying to stay alive.

    copy pasta from youtube comment :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaaa. kesiannye! mati2 ingat dia suka garam tu.

      Delete
  13. tu kaki bukan lidah la ngoks2 suma..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails