Wednesday, 11 July 2012

Serius - Trailer Filem Kepong Gangster!


Pesaing KL Gangster?

Nampaknya kini ada filem Kepong Gangster yang bakal menyaingi filem KL Gangster. Perosalanmnya sekarang gangster mana lebih LANSI? Kepong atau KL? Aku duduk kepong so aku rasa gangster Kepong lebih lansi. 1Kepong! 1Jinjang!

Thanks @amanfirdaus for the tip




33 comments:

  1. Lu mau mampuisss ka?
    1stt fakap..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. 1st boleh tahan hapa? Kau tak tengok pun. Gigih taip 1st dulu...tapi fail.

      Delete
    2. pakai berukband..buat penat jer gigih pn

      Delete
  3. nak wat mcm young & dangerous la 2

    ReplyDelete
  4. saya baru tahu owner blog serius ni org kepong..sy pn org kepong gak...anyway..HI!

    ReplyDelete
  5. better that anak metropolitan 3? hmm...

    *anak metropolitan ialah siri drama berkaitan gangsterism yg ditayangkan di suria tv. tonight will be the final episode of the third series...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pembetulan di situ. bukan anak metropolitan tapi anak boyan meroyan.

      harap maklum

      Delete
  6. " Dalam masyarakat ini kalau pandai berjayalah kamu, Jika tidak HEMPASLAH kehidupanmu ". Conclusion : Okeh...Aku sure ko yang buat translation. Betul x obe ? Lulz...

    ReplyDelete
  7. Hero nampak baik jer muka. camne bleh terpilih jadi gangster

    ReplyDelete
  8. nampak macam best
    http://gitarmalaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. memang takdak yang boleh kepong kepong gangster ni

    ReplyDelete
  10. lpas ni buat kg baru gengster lak...

    ReplyDelete
  11. cerita kl gangster terlalu banyak fiksyennya... yg ni nampak real sikit dgn gangster time budak2 sekolah menengah

    blog oh awek sekolah gangster tak pakai baju

    ReplyDelete
  12. aku taiko kg melayu kepong..so? shmeh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiranya ko ni sarip dol ek...hahahhaha

      Delete
  13. Owh.i Live around KEPONG! mesti tengok cerita ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jinjang Utara .....
      Home Sweet Home !!!

      Delete
  14. patut pengarah citer ni panggil uncle yg ngamuk kat kedai sen-q aritu jdik kepala gengster baru real hahahahah

    ReplyDelete
  15. filem mesti tonton kerana ada adegan koyak kain nampak panties

    ReplyDelete
  16. lol, pasni buat pekida gangster pulak

    ReplyDelete
  17. tiada lagi jinjang utara dan jinjang selatan. 1 jinjang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. gengster pon folo pak najib dah skang...1malaysia rules..

      Delete
  18. thanks obe~ banyak lengzai ni~ (♥_♥)v

    ReplyDelete
  19. Malaysia suke buat filem sampah yg x de moral cm ni.. anak mude pn ikut.. taniah2

    ~gengster bersara~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails