Monday, 2 July 2012

Serius Cool - Lumba Lari Berkasut Tinggi Di Madrid(12 Gambar)


Hahaha.,,

Ini ialah pertandingan lumba lari berkasut tinggi tahunan yang diadakan di Madrid. Ianya dianjurkan sempena minggu Gay Pride dan kini ia menjadi tarikan pelancong. Peserta harus memakai kasut setinggi sekurang-kurangnya 15 sentimeter. Larian dilakukan sebanyak dua pusingan. Pusiangan pertama peserta berlari dengan kasut tinggi dan pakaian biasa sebelum harus memakai baju wanita dan rambut palsu untuk pusingan kedua. Pemenang larian kasut tinggi ini menerima hadiah sebanyak USD 500 dollar (RM 1580)

Laporan asal Susana Vera/Reuters






17 comments:

  1. haha lawak la.sndri nk pakai high heels pun xlepas.ni tmbh org laki pakai. hehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. xpyh nak promote blog murahan ko kat sini. ty lol

      Delete
  3. sauna men.. gay partayy.. wahahhaa

    ReplyDelete
  4. masyaAllah.jgn kat malaysia pun sibuk nak buat larian gay pride sudahh...doa2 dijauhkan event seumpama ini.

    ReplyDelete
  5. haha kelakar plak tengok lelaki pakai heels :p

    ReplyDelete
  6. lepas ni buat pertandingan larian perempuan pakai bikini sambil pakai safety boot

    blog oh pesta marathon perempuan seksi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ni coment mrapu ah. dasar otak noob

      Delete
  7. heels + lari = pedih kaki rosak tulang

    ReplyDelete
  8. nampak pelik lak kaki berbulu pakai high heel

    ReplyDelete
  9. saya yg perempuan ni pun xpandai nk lari pakai heel..hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails