Thursday, 5 July 2012

Serius WTF - Iklan Gula-Gula Getah Jepun Yang Random #2


It's back

Banyak orang marah aku post lagu kenser telinga Lotte Fitt....... Now aku bagi edisi 5 minit punya. Lebih banyak aksi random yang menyenggama minda. Enjoy these new ear worms guys.



28 comments:

  1. sakt otak tgk..aaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. ada mamat digi kuning turun dari atas

    ReplyDelete
  3. AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
    Confirm aku ngigau malam ni!

    ReplyDelete
  4. Bru pasan...Kamen Rider Den-O Takeru Satoh rupenye

    ReplyDelete
  5. Bleh start prektis menari malam ni..

    ReplyDelete
  6. cute btl
    http://gitarmalaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Aku boleh tahan 3 minit je dengar.

    ReplyDelete
  8. best jugak dgr lagu die yg comel tu.

    ReplyDelete
  9. i bet en obiwan try menari lagu kenser tuh.

    ReplyDelete
  10. apesal budak gemok tu slalu interframe eh?? anak tokey kot...

    ReplyDelete
  11. I have the strangest boner right now

    ReplyDelete
  12. koreographer dia memang terbaiklah...

    ReplyDelete
  13. ada jual kat malaysia tak?

    ReplyDelete
  14. argghh..sial..aku naik giler smpai dah download video n lagu dia...sial!

    ReplyDelete
  15. perghhh house mate aku dah warning suruh jangan ku nyanyi lagi nih lagi..keh keh keh
    boss aku lagi dah bernanah kot telinga dia keh keh keh

    ReplyDelete
  16. skang aq tahu mane zizan ngan johan wat lawak kaki kembang tuh, tiru sini la ni, wahahaha, slowpoke....

    ReplyDelete
  17. kau buttoh yang yang moyang..
    no kno kompromi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails