Saturday, 7 July 2012

Serius Klasik - Iklan Proton Saga 1986


Old Skool

Tahukah anda jika anda buat begini sekarang anda akan kena campak keluar dari bilik pameran?



24 comments:

  1. mau kena wat camtu la pasni kalau aku nak beli kete baru!

    ReplyDelete
  2. x boley blah henjut kt bonet

    ReplyDelete
  3. they didnt try the window. proton knows their power window sucks lol

    ReplyDelete
  4. obe gemok malas update entry..lembab mcm perut die..slowpoke

    ReplyDelete
  5. obebabi slowpoke. update asal bole, dah kawen ni makin gemuk & lembab & jadi balaci Najib

    ReplyDelete
    Replies
    1. kutuk pada masa sama pejilat fanatik

      Delete
    2. obe fake muncul lagi~ :p

      Delete
  6. proton kualiti first batch dulu mmg hebat...skrang mmg hampeh...

    ReplyDelete
  7. dulu proton guna enjin mitsubishi tu yg bagus

    ReplyDelete
  8. Betul punya kurang ajar masuk showroom terus terajang kereta. Hahahaaa
    Proton saga dulu memang besi tulen macam kereta kebal.
    Tapi sekarang macam tin milo.
    Salesman tu nak sound memang tak berani la sebab yang datang 4 orang tu badan besar semua.
    Hahaha.

    ReplyDelete
  9. Kete dulu x mcm skrg. Besi diorang pun lain. Kalo ketuk pun bunyi padu especially Vollkswagen beetle ngan volvo. Cuma dr segi teknologi je klh sebb dulu karburator skg injection. Kalo body kete lama + enjin generasi baru mmg mantap.

    ReplyDelete
  10. serius kuno gile iklan~hahahaha

    ReplyDelete
  11. iklan zaman dulu agak kelakar and kreatif dari sekarang kalau nak diikutkan.

    ReplyDelete
  12. seriously classic and hilarious at the same time

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. weii baboon, peehal promote blog sendiri kt sini? malu la sikit..ptuihhh...

      Delete
  14. Model nie memang tahan. Model seterusnya hampehhh..

    ReplyDelete
  15. nie kereta proton paling tahan..

    ReplyDelete
  16. eh aku tak komen lagi kat sini rupanya... sekarani ni tak leh wat camni... kalau henjut sikit kereta preve kat showroom tu konfirm patah drive shaft

    blog oh awek iklan proton yang cute

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails