Saturday, 2 June 2012

Serius VS - Sebelum vs Selepas Pembedahan Ubah Jantina (8 Gambar)


Sex Change for the win!

Yvonne Buschbaum (32) ialah bekas atlit lompat bergalah wanita dari Jerman. Pada tahun 2008 beliau menjalani pembedahan merubah jantina beliau. Kini beliau dikenali dengan nama Balian Buschbaum. Nama Balian di ambil sempena nama Balian of Ibelin, watak lakonan Orlando Bloom di dalam filem Kingdom of Heaven. Rasanya Balian lebih hensem dari Orlando. Setuju?







Laporan asal Izismile

49 comments:

  1. hot as a babe and dude..wow.

    ReplyDelete
  2. damn aku jatuh cinte siyut..~! x kisah lah lelaki ke perempuan ke.. aku nak jatuh cinte jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. LBGT dowh dia ni hahahah

      Delete
    2. hahahahaha i'm straight okeyh.. Cuma cinta itu memang universal

      Delete
    3. yupssss...universal...kite pon cinte Tuhan...universal kan...laki pompuan pon leh cinte Tuhan...

      Delete
  3. ....apsal rupa macam man vs wild's punya pengacara.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe...sy pn brpkrn yg sme spt anda jgk...

      Delete
  4. celake..x boleh nak fap ar cmni

    ReplyDelete
  5. pergh. seb bek aku laki

    ReplyDelete
  6. mcm mana dia tumbuh jambang siuddd....aku rasa dia ni bole kawen la ngn model lelaki yg muka mcm wanita yang blogserius pernah post dlu..mmg sesuai doe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aduii telan pil hormon lah.. Mesti la bole tumbuh jambang..

      Delete
  7. Fucking hormones, how do they work?

    ReplyDelete
  8. wargh...titties exposed in 3rd pic

    ReplyDelete
  9. macam tak logik bentuk badan boleh berubah sebijik jadi cam lelaki, ada abs 6 pax, tetek berubah terus macam jantan, kote ada ke tak tu?

    blog oh shemale... no, hefemale

    ReplyDelete
  10. bukak suar tgk ada bran x...
    http://gitarmalaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Mereka ni boleh pregnant kalau mereka memilih untuk tidak membuang rahim dan menerima sperma samada hubungan sex biasa atau persenyawaan luar, malah ada kes FTM yang kena cancer ovari tetapi tidak mendapat haknya untuk perubatan akibat penafian hak FTM.

    sila google Buck Angel, model FTM yang dikenali dengan nama man with pussy. Buck angel memilih untuk tidak membuat pembedahan genital.

    mereka FTM yang melalui pembedahan genital tiada masalah la beb nak bukak seluar ke, sebab pembedahan genital itu membuatkan mereka memiliki penis, tetapi tidak mempunyai sperm.

    FTM, Thomas Beatie pregnant atas pilihan sendiri.

    Di Singapore gerakan FTM dah semakin berkembang, kerana Singapura membenarkan mereka menukar identiti sebagai 'lelaki' didalam semua urusan rasmi sebaik sahaja pembedahan genital ini dilakukan.

    Di Malaysia, ada seorang FTM tapi dah migrat ke Singapura, so no more news from him.

    ReplyDelete
    Replies
    1. walau bagaimanapun, penis mereka tidak berfungsi seperti yang original~

      Delete
    2. yeszaaaa..what to expect..sperm..dan rahim tu antara ciptaan tuhan yang maha agung, buatlah camner pun..takder sama dengan yang tulen beb

      Delete
    3. singapore had sick president, banyak sangat sick sick people dalam singapore those who been there know about it, i love malaysia and brunei and arab saudi :D

      Delete
  12. Setakat ada jambang tu apa sangat, sebab step pertama mereka menjadi FTM adalah hormone medication, yang menyebabkan mereka mula berotot dan berjambang..atau berbulu dimana yang patut. Selepas itu barulah chest surgery dan Gender Reassignment Genital Surgery (GRS).

    ReplyDelete
  13. sad to say, kebanyakan FTM ni hensem-hensem belaka.

    ReplyDelete
  14. sila check ini link...10 lelaki hensem yang dulunya perempuan http://www.oddee.com/item_98038.aspx

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah byk nye info.. I knew one FTM yang da start growing that jambang but i'm still not sure dia da had penis or not.. And i agreed with you, most of them kacak..

      Delete
  15. bila tua semua jadi lembik..hanya yg original, kekal keras.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah tua kena mintak bantuan incik viagra lah ye, tak kira tulen ke idok.

      Delete
  16. Replies
    1. lelaki tulen, beware..girls kalau nak kasih sayang..boleh cari kat butch or ftm camni, just kaalu nak sperm jela kena cari yang tulen. nasiblah sperm donor haram disisi agama. kalau tak..maybe peratus wanita tanak berkahwin makin tinggi lol.

      Delete
  17. serius.. baru aku faham cane perasaan orang laki bila tengok maknyah cantik macam manaaa pun

    dia ni hensem gila.. cair laa.. tapi bila tahu dia pompuan.. yakssssssss... nak muntah

    ReplyDelete
  18. dh mcm bear grylls pn ade jgk...hahahaha

    ReplyDelete
  19. Please tell me she/he's got a penis? with that face... Its pretty sad that she/he doesn't have one. No point having a manly face and body without THE BONE to bang chicks.

    Lol just a 2 cent from a lady.

    ReplyDelete
    Replies
    1. from medical surgery they couldn't do it because below muscle upper from back below through down from butt connected to p***s only god create those muscle only for men and women never had it and never will be

      Delete
  20. damn macam mana dia boleh surgery berjambang ana pun nak buat jambang :D

    ReplyDelete
  21. muka seakan-akan bear grylls....sygnya boobies dah takde takpe lah boleh silicon kalau nak ke mtf balik.....pasal hensem tu muka dia masa puan pun dan tak rupe tine....tomboi abis...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails