Wednesday, 11 July 2012

Serius Seleb - Gwen Stacy Sudah Gemok (5 Gambar)


Damn!

Bryce Dallas Howard, pelakon yang melakonkan watak Gwen Stacy di dalam francais Spiderman asal kini sudah gemok. Bryce menjadi gemok selepas melahirkan anak beliau Januari lalu. Sangat sadis melihat "Gwen" yang hot kini nampak seperti bebola daging IKEA.







Laporan asal DailyMail

21 comments:

  1. rileks lah~ artis hollywood kejap lg kurus meyh

    ReplyDelete
  2. lemak air je ni.. after 4bulan, exercise heavy sikit.. dapat la balik badan asal.. no hal lah!

    ReplyDelete
  3. lol ikea meatball. this is blasphemy

    ReplyDelete
  4. Dafuq!?!!!!!??

    Aku ske tengok die dalam The Help ngan 50/50

    Gile gemuk!!!

    Jauh beza kot!

    ReplyDelete
  5. pompuan br bersalin gitu la..lebih lebih lg bila dia breastfeed anak sendiri..mcm aishawarya rai gak..pentingkan anak dari badan sendri..ai suka..=)

    ReplyDelete
  6. Gunakan set bersalin Mak Dara..InsyaAllah kembali ke bentuk asal.. pakai barut ye kakak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. huuuuuuuuuu..nona rogaiii pon boleh kot

      Delete
  7. lepas ni hantu gigi pun macam ni jugak. jangan risau

    ReplyDelete
  8. g jumpe dr rozmey.. Gne populariti skit bleh dpt free kot Justmate

    ReplyDelete
  9. Mcm ni Baru laa.. Cutteee!!.. ^_^

    ReplyDelete
  10. http://Youthweeklypay.com/?invite=39575

    ReplyDelete
  11. http://tasks4job.com/?refer=57421

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails