Tuesday, 21 February 2012

Serius WTF - Chao Mae Tuptim : Taman Zakar Di Bangkok (8 Gambar)


Cocks in Bangkok?

Di Bangkok terdapat sebuah taman yang dipenuhi dengan zakar. Ianya dikenali sebagai Chao Mae Tuptim, atau Tokong Dewi Tuptim yang terletak di Jalan Sukhumvit. Tokong ini pada asalnya dibina untuk Dewi Tuptim tetapi mengikut lagenda tempatan pada suatu hari seorang wanita datang meminta banduan dewi. Beliau mengalami masalah untuk mengandung. Selepas berdoa kepada Dewi Tuptim beliau mengandung dan mendapat seorang anak lelaki. Sebagai tanda berterima kasih beliau meletakkan sebuah palad khik di tokong Dewi Tuptim ini.

Palad khik ialah sejenis tangkal bebentuk zakar yang dipakai oleh warga Thai. Jika seorang lelaki memakainya palad khik dikatakan mampu memberikan kekuatan batin, menjadi pelaris perniagaan dan tangkal perjudian. Jika wanita memakainya pula ia mampu menjadi pendinding rogol dan ragut. Jika ke Bangkok jangan lupa ke sini bagi melihat sendiri taman zakar Chao Mae Tuptim






Laporan asal Simandan

59 comments:

  1. Replies
    1. nama Syed Abdullah Al. comment cam nakharoom

      Delete
    2. PUKE IN MY MOUTH

      Delete
    3. bangga la guna bahasa nigga....

      Delete
    4. kelab anon mendapat malu kearna tidak mendapat fisrt dlm blog ove

      Delete
    5. bodoh bodoh bodoh fuck fuck fuck fuck fuck!!!!

      Delete
    6. jadi anon la bodo kalo nk komen bukan2, nama syed kemain, tapi jizzed

      Delete
    7. here come the 9gag armies!

      Delete
  2. adakah aku yg 1st? mwaahahaaaahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh rupanye tidak...well..abaikan je lah

      Delete
  3. Replies
    1. ko ni bodoh baca la dan fahamkan,bodoh nak mampus klik la link dia provided tu.

      Delete
  4. first thing to say- gmpang stupidas

    ReplyDelete
  5. 1st xakar!!!yeah

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. bodo kenapa nak geli? kau xde kote ker?
      xpun kote kau ada dalam botol.

      Delete
  7. palad=palat

    good.. wimmenz gonna love this dildo

    ReplyDelete
    Replies
    1. sure we love thatttt!

      Delete
  8. wah, byknyer dildo...

    ReplyDelete
  9. fuh... ada gak "Pussy".... kat gambar no 3......

    ReplyDelete
    Replies
    1. mate yg bgusss

      Delete
    2. pesal aku tak nampak..ke aku x pernah melihat malah merasanya..??

      Delete
  10. mana komen2 bodoh geng anon? i would say 1st~ this pic is so gay~ fap fap fap

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni,ko nak komen bodoh? ok,mak ko menonggeng jilat jubo anjing

      Delete
    2. fuck fuck fuck

      Delete
  11. taman pantat xder lak ker?.. baru ada hak persamaan gender..Palat

    ReplyDelete
    Replies
    1. u mad??
      taman kote for the win!!

      Delete
  12. 1st bangbros now bangcock

    ReplyDelete
  13. aik org thai sunat ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hang toksah dok tanya soalan buta peghut kat sini. tampaq naya

      Delete
  14. pic no 5, zakar punyer zakar... zakarception!!

    ReplyDelete
  15. walaooooo dickception!

    ReplyDelete
  16. Dildo theme park

    ReplyDelete
  17. aduh bodohnya...macam blog ini http://ohsenyum.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. tikus kepala konek pon ada..HAHAHA..
    kalau kat malaysia mesti dah kene serbu n buang dah..
    =)

    ReplyDelete
  19. konekception lol!

    ReplyDelete
  20. dildo~~~~~ahahahhahaha..ini menunjukkan bhawa dildo telah wujud sejak zaman dahulu kala lagi..huiyoohh~~~~

    ReplyDelete
  21. macam2 kaler ada..wah..saya suka..saya suka..kahkahkah

    ReplyDelete
  22. Taman Zakar Ria a.k.a Taman Zakaria.

    ReplyDelete
  23. comment la psl artikel sibuk nak 1st..berambus la

    ReplyDelete
  24. kenapa byk sgt komen2 yg merepek ni???

    ReplyDelete
  25. carut mencarut dalam posting ni ngape? Buang tebiat apa? G mampusla korang sume!

    ReplyDelete
  26. Saw this in krabi. Tq obe for the info :)

    ReplyDelete
  27. Fuhh...bagus informasi yang diberikan...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails