Wednesday, 22 February 2012

Serius Cool - Cara Membuka Pintu Kereta Terkunci Dari Dalam


Versi menggunakan Tali

This could be useful...............but akan disalah guna MALING dimasa hadapan. Siapa pakai MYVI kena cari cara lain!



29 comments:

  1. fuhhh...seb baik kete aku xde pintu.. =.=''

    ReplyDelete
  2. camne nak bukak pintu kapal selam...??? jawab...!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape pendapat kau :)) ??

      Delete
  3. oh kekanda jgn iri hati dinda naik pangkat lagi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. anon jiwa murni22 February 2012 01:04

      Oh adinda kanda mana dengki Malah kanda support bini..

      Delete
    2. Jadi dinda mahu mengambil masa..Tapi kanda mahu segera

      Delete
    3. anon jiwa murni22 February 2012 14:53

      Tapi Kanda mahu cahaya mata

      Delete
  4. sekarang komen dah tak meriah macam dulu. totaly out of topic. semua keep cakap pasal 1st je. lepas tu, orang x cakap first, korang makin macam apa je. mental korang ni kat mana la sebenar nya? mostly semua komen dari korang kat tiap topic blogserius sekarang semua pasal 1st je. apa benda korang ni? dalam realiti hidup korang, korang kejar tak first? first sampai masjid, first khatam Al-Quran? pernah korang first bab-bab tu? #inimemangserius

    p/s : aku tunggu komen orang butthurt, tak boleh terima kenyataan, tak puas hati. ayuh laa keyboard warrior sekalian. berjuang la menentang komen aku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku setuju tapi kau tak perlu lurus dan serius sangat En/Pn..aku pun ok kat sini kadang2 ada gak lebih2.majoriti sini budak2..kau kene faham..kita bayar line masing2..tak ada protokol disini.kau nak komen tu hak kau tangung sendiri tak perlu sangat pikir hal orang lain.lau tak kita tengok entry je tak perlu komen.ada benda nak share komen je.tak semua kat sini bingai.

      letak nama kau xperlu anon tu

      Delete
    2. wahahahahahah. bajet intelek la mamat anon sorang ni, rilek la xpyah nk skema2. hahaha. weh, aku merepek ape ni, ak sendiri pon xpaham aku komen ape

      Delete
    3. anon jiwa murni22 February 2012 01:44

      wahhh aku xsgka kau bijak.hoo...aku stuju ngn c bongok

      Delete
    4. blah ah pki anon bleh ah ko bisng!! keyboard warioor knon.blah2!shuh! nak tunjuk ko bgus ke hapa

      Delete
    5. si bongok komen diri sendiri dan balas lagi komen diri sendiri,dengan taip kesian

      Delete
    6. bile budak nerd berkate2

      Delete
    7. woah entry baru dari obefannzzz..xde sape2 nk 1st ke komen nie?

      (pendekar anon) berjuang sehingga ketitisan anon terakhir..

      Delete
  5. coih, untk kreta buruk bley laa

    ReplyDelete
  6. Alamak. Kereta kami Myvi lah ..

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesiam comment ko kena delete dngn obe gemuk kote lembik fap dngn bini dia. obe gemuk ko delete comment anon ni ko kena ngan aku., kesian ko obe gemuk anon2 bnyk dkt blog kau., bwk bersabar ye obe gemuk

      Delete
  8. tak bley tgk org sng..bila mau maju

    ReplyDelete
  9. aku dah try..mmg sukses..cuma cara masuk tali tu dr tepi guna pembaris

    ReplyDelete
  10. baru cuba...thanks..wlapun payah nak masukkan tali.. tp sukses

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails