Wednesday, 8 February 2012

Serius Cool - Manga "Ikan" Kini Sudah Menjadi Anime!


Komik Senggama Minda

Adakah anda pernah membaca komik "Ikan" didalam majalah Kreko? Ianya manga senggama minda yang sangat disgusting yang dilukis oleh Junji Ito yang turut melukis komik Pusaran yang tak kurang fakapnya. Komik Ikan atau "GYO" dalam bahasa Jepun kini sudah diadaptasikan menjadi anime. Time for some mind boggling manusia mereput walking zombies creepfest! Siapa ada copy sila bagi aku!



29 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodo lembap cm babi's

      Delete
    2. g masuk tadika bljr kira2 blk la ponen

      Delete
    3. fap fap fap

      Delete
  2. Ikan ikan ikan. Dijajah dengan ikan.

    ReplyDelete
  3. A few years back, i collected Junji Ito's comics (-_-")

    ReplyDelete
  4. junjo ito ada buat komik pasal kucing.

    ReplyDelete
  5. cuak gila babi sial baca komik ni.. haram jadah

    ReplyDelete
  6. looks better on anime.me gusta

    ReplyDelete
  7. aku ada komik gyo ngan pusaran ni...mmg cuak ble baca dua-dua komik ni..

    ReplyDelete
  8. aku ingt.aku ingt.gila seram.
    -dah lama kn komik ni.

    ReplyDelete
  9. hahaha.

    http://ampico.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. obe

    pm me your email and i'll send you a copy of the manga later tonight

    i got a few others ito sensei manga, if you want to freak yourself out

    ReplyDelete
    Replies
    1. i want that manga too..can?

      Delete
    2. lucifah..emel me de copy..
      landon_caster88@yahoo.com.my

      tenx bro..

      Delete
  11. Orang jiwa kacau jer mampu buat komik mcm tue. I can feel that weird feeling. :)

    ReplyDelete
  12. Kat gebeng nanti Akan Ada ikan ni...... Terimakasih dato Najib Dan Lynas Corp ......trolololllllll

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yeah!!!
      that will be cool!!!

      Delete
  13. Cuba cari manga Bisikan Paradoks - Junji Ito
    keluaran GEMPAK STARZ

    ReplyDelete
  14. aku suka dgn manga ni, junji ito antara terbaik, lain dr manga lain yg ala2 kiut

    ReplyDelete
  15. sape2 ada link torrent anime nie tak?

    ReplyDelete
  16. Yeah masih igt di scool menengah pusaran puaka, asal nampak objek bulat je boleh jd hantu fakap gler

    ReplyDelete
  17. http://www.mangafox.com/manga/itou_junji_no_neko_nikki_yon_mu/


    ini utk cite cat dairy mcm harom

    ReplyDelete
  18. yes... manga ikan and pusaran tu mmg ngeri gila. cuak gak time baca yg pusaran tu.

    ReplyDelete
  19. tapi bila jadi anime, + berwarna ni tak nampak dark sangat macam yang komik ah. komik lagi feeling, macam berhantu je

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails