Friday, 10 February 2012

Serius - Ninja Wanita Dari Iran


Ninja!!!!!!!!!!!!



61 comments:

  1. Replies
    1. wowww waklu.1st lah!

      Delete
    2. butoh pak hang.. biaq pi kat dia la nak woww pon..

      Delete
    3. 1st la bodo. tak mensyukuri nikmat betul.

      Delete
    4. biaq biaq.burit mak kau.taip atas keyboard pon boleh cakap utara lagi.

      Delete
    5. apa masalah kau? tergeliat otak ka???

      Delete
    6. die ni bapok sbnarnye,brlakon sbgai anon,sial lah kau ni....lancaew btul lew..

      Delete
    7. ne adat anon bingai...kalo x puas ati jangan pakai name anon!hidup anon!yeahh..

      Delete
    8. bapok = darai

      Delete
  2. Replies
    1. good job but try again..

      Delete
  3. patut la amerika takut serang Iran hahaha...pompuan dorg semua ninja..tengok naruto banyak sangat ni hahaha

    ReplyDelete
  4. This is just too amazing! Kagumnyaaaa :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? same la titew pownn.. ;O

      Delete
    2. sayew pown kagum..owhhh hebat nyewww...

      Delete
    3. awwwww..nak jmpew awak lewww..kat new kitew leh datee lewwww?

      Delete
    4. mana lilyana nie..windu lar...

      Delete
  5. jangan2 ni la ninja yang suka potong bawang tu.

    ReplyDelete
  6. apa la kuat pompuan ni,sekuat mana pompuan kuat lagi lelaki,aku cabar kesemua ninja ni tanpa senjata lawan dgn aku sorang,aku tak ada ilmu pertahanan diri,tapi aku yakin 100% diorang akan jatuh bila aku belasah sekor2..lepas jatuh terus aku rogol.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. i think they already cut ur dick into pieces bofore you notice it..

      Delete
    2. U DONE NINJAING?

      Okay, now get back to the kitchen

      Delete
  7. for me this is just a waste of time,nak jadi ninja pehal sekarang zaman senjata zaman nuclear,daripada latih perempuan ni jadi ninja baik latih marksman diorang, mmg mati la iran bila US serang ni confirm,awak baru nak tikam dgn samurai US dah sniper.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Let's look at this as self-defense for women.

      I think this is not waste of time at all.

      Plus, ninjas are used as spies, bukan kat medan perang.

      This video inspires me.

      Delete
    2. better practicing this rather than wasting time and complain that woman in middle east dun have the rights..

      Delete
    3. soyoking pak dolah. hiyakkk.. amek kau.. lain kali jgn curik kotex aku tau..

      Delete
    4. dont think it is a waste of time at all..
      nanti apabila senjata2 dah x boleh pakai...
      ini lah defensive skill that will be an advantage to us. lagi pun bagus apa ada skill lain dari yang lain.
      cari ilmu maa....

      Delete
    5. ^ lol mamat bulu ari2 ni,macam mana senjata tak bleh pakai? cuba bgtau yng logik nya?please im begging u illuminati please explain?please? ko expect emp besar berlaku ke? ia hanya berkesan terhadap senjata elektronik,senjata konvesional cam ak, m16 sniper pistol tu tetap berfungsi, lagipun USA dah ada plan againts emp attack ni, diorang tetap boleh protect dan lancarkan nuclear tu.lu dah ketinggalan zaman bai.

      Delete
    6. ckp bnyk..ko duk ngadap lappy tu sambil pgg nuclear ke bingai?? skali ninja nih dtg blkng ko, bru merasa..

      Delete
  8. i wanna learn it too!

    ReplyDelete
  9. diorg ni mazhab apa ye? sama x dengan kita..just nk tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. THEY ARE MUSLIMS FOLLOWER OF AHLUL BAYT A.S

      Delete
  10. O~M~G~ that chick was playing with the effing ninchaku? that is koolness.

    ReplyDelete
  11. Wow thanks OBE, now I can see that MUSLIMS = TERRORIST.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo islam = terrorist.
      kalo kafir = cool.

      fak u fak u fak u

      Delete
    2. actually the correct sentence is Muhammadeans = Terrorist

      Delete
    3. fuk 3 ekor kapir lahanat kt atas nie.. korunk bleh gathering kt neraka nt..

      Delete
    4. kafir = no balls

      Delete
  12. Fuck you babi! ini old post lanjiao

    ReplyDelete
  13. Serius Shit - Obefiend tidak akan mengupdate blogserius selama beberapa ketika.

    10 Februari 2012, Jumaat selepas Maulidur Rasul.

    Shah Alam - Penulis Blog sensasi Blogserius Obefiend atau lebih dikenali juga sebagai Effi 89, suami kepada miss mean 27, dikatakan berehat dari dunia siber buat beberapa ketika. Akibat daripada keputusan beliau yang drastik itu, beberapa persatuan yang ditubuhkan khas iaitu persatuan 1Anonymous sejagat, persatuan taat suami, persatuan bowling Ampang dan persatuan berbasikal poyo dikatakan telah mengambil tindakan untuk mengutarakan masalah ini kepada Mahkamah kerana tindakan itu telah didapati memberi pelbagai impak yang tidak baik kepada seluruh penduduk sejagat.

    Ketika ditemuramah, Wakil daripada Persatuan 1Anonymous, En. Anonymous berkata, " Tindakan obefiend ini sungguh menyinggung perasaan kami. Walaupun beliau tidak memberikan Paket Ang-Pow putih, ataupun meletakkan kepala babi di hadapan kawasan kediaman kami, ianya insulting dan disgusting. Mana boleh kami bergiat aktif di dunia siber lagi? Nak harapkan Codebreaker, apa kejadah, beliau sibuk menghack laman-laman web di internet tetapi sampai sekarang hanya dapat menghack blog obefiend yang tidak berkunci. Nasib baik dia bukannya ahli persatuan kami, bengap." Kata beliau dengan lantang.

    Obefiend yang ditemui di rumah bujang beliau berkata "Babi, Tahukah anda minggu depan maybe no updates from me for i FINALLY will go on my HONEYMOON? Ada ku kesah anon mengamok? Tak kesah la, gua bukannya ambik port pun." Kata beliau sambil menarik barang sedas dua bunga-bunga besar dari jenis AK47 lantas khayal tidak sedarkan diri. Miss Mean tidak ditemui pada ketika itu. Kami difahamkan bahawa Miss Mean tengah tidur di dalam bilik di rumah banglo bertingkat-tingkat mereka yang baru dibeli dua hari lepas hasil penjualan Blog F.O.A yang tidak aktif berjumlah USD 14Billion. Sekian

    -TERNAMA-

    ReplyDelete
    Replies
    1. akhirnye..musim mengawan dh tiba.. "selamat berbulan madu untuk obe"

      Delete
    2. berita lu tak best... syaitan mana yg rasuk lu nie...

      Delete
    3. penat je anon kat atas tulis panjang2. haram tak best.

      Delete
    4. shark malaya ko xda function ke hari ni..tolong mekup kan aku..

      Delete
  14. Hebat lagi Malaysia, 'Pasukan Silat Olahraga Wanita'... Hahaha. Iran tak ada identiti, terpaksa 'pinjam' made in Japan.

    ReplyDelete
  15. i'm a ninja. I find this post offensive.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 9gagger eh? ce cita pengalaman "offensive" kau?

      Delete
    2. I can't understand your word my friend. Speak ninja language please.

      Delete
    3. teach me then!! i'm afraid that i never learned so-called ninja language..

      Delete
    4. Oh your lost then.

      Delete
  16. Bitch Please! Ninjas can never be seen. Obviously the female ninjas are just out of the kitchen

    ReplyDelete
  17. eh sial la anon atas sekali! memalukan kaum anon! pehal ko tak 1st? eh sial laaaa! puiiii

    ReplyDelete
  18. Ini Muslimat PAS punya security team masa PRU13 nanti la weih

    ReplyDelete
  19. hakhakhak....memalukan btol laaa

    ReplyDelete
  20. wahhh wahhhh
    kage bunshin no jutsu~ yeahhh XD

    ReplyDelete
  21. mother of ninja! O.O

    ReplyDelete
  22. Korang nie sume bising la weh.. jangan mekak sangat boleh? Miss Mean tgh fap fap kan Obepig tuh..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails