Monday, 20 February 2012

Serius Kreatif - Jika XMEN Adalah Model Fesyen (9 Gambar)


Kreatif....

XMen ialah sekumpulan mutan yang menegakkan keadilan. Pernahkan anda terfikir sekiranya mereka adalah sekumpulan model fesyen? Kevin Wada, seorang illustrator fesyen dari San Francisco menghasilkan karya seni di bawah yang awesome. Personally I think Lady Deathstrike sangat vogue!








Laporan asal Kevin Wada

23 comments:

  1. Replies
    1. Presiden Persatuan Anonymous20 February 2012 at 07:10

      ko bukan anon.ko x layak dpt 1st!!!!

      Delete
    2. hahaha! Anonymous yang jeles...

      Delete
    3. Anwar 'macha' ibrahim 2nd!

      Delete
    4. Anwar sundal, klu kau bkn anon, kau tak layak dpt first puki!

      Delete
  2. Kenapa aku tiba2 berjangkit main comment 1st atau 2nd nie? adoi

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari blog ko..

      "Gambar-gambar yang terkandung di dalam blog ini mempunyai bandwitch-nya yang tersendiri"


      maksud ko "Bandwidth" ek?

      Delete
    2. Hahahaha.... bandwitch... apa punya bengap daa

      Delete
    3. la...maksudnya bandwitch la. NI ahlul sihir punya term,mana kau tau.

      Delete
    4. bandwitch sejenis makhluk ke

      Delete
  3. amat mirip gaya fakroul anour :)

    ReplyDelete
  4. Gua tgk Cyclops macam gay... gua kasi pecah lu punya kepala...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi~ garang nye u..pecah kepala ke kelapa. nak hapus dosa ke

      Delete
  5. Anon ramai bangun pagi, mesti bukan Meleis.

    ReplyDelete
  6. apa punya gambar pening aku! tolong ajar blog bodoh ini http://ohsenyum.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. xbleh blah..apa celup toq!

    ReplyDelete
  8. Cyclops jugaklah. Blue shirt, red eyes!

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. takyah la.elok ko pakai tudung dari bajet2 kawai tu.

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails