Thursday, 9 February 2012

Serius Konsep - HTC Autonome :Telefon Pintar Dengan Pengecas Bina Dalam (8 Gambar)


GENIUS!

When u think about it ini ialah konsep telefon yang awesome. Memang emo juga bila keluar dan telefon mati. Kemudian terlupa bawa charger. Telefon konserp HTC Autonome oleh Francois Rybarczyk ini memastikan masalah lupa bawa charger akan menjadi kenangan lampau. Awesome dan do want!





Laporan asal Yanko

38 comments:

  1. first!!!fap2.....u all so lampy.....

    ReplyDelete
  2. SHIT.....AWESOME

    ReplyDelete
  3. awesome....klau kuar nie..ilang sume charger kat dunia...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow..codeberak da kt sini..

      Delete
    2. WTF!!apa berak2.Anon bodo

      Delete
    3. bkn charger je hlg, hp tu pn hlg skali

      Delete
    4. Kah Kah Kah!

      Delete
    5. codeberak..ko dah insaf ke lps ko godam webpage obe ni?? dah kwn balik dgn obe??

      Delete
  4. Aku pun firstttttttttttttttttttttttttt hahahaha fap fap fap fap

    ReplyDelete
  5. solar charger shud be better

    ReplyDelete
  6. nice laio awlagrhrt

    ReplyDelete
  7. kalau ada org call masa tengah charge.. mesti tersandar best jer kat dinding

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang bodoh mane nak buat macam tu?

      Delete
    2. eh, bodonye..

      Delete
  8. power la invention nih. bernas giler..

    kren jatuh hempap kereta. 9 feb 2012!!

    lawati blog saya,Free Myvi Wallpaper!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tumpang glamour bodoh pianggggg lagi bodo dari dia nih wat malu paksi nama rakyat mlysia hak tuiiiiiiiii fuk fuk fuk fuk fuk

      Delete
  9. Won't buy this if this is the only way of charging it.

    ReplyDelete
  10. a ah...klu ad satu cara ja nk cas,cena nk cas smbil guna?...haha....tp komfem diorang xbangang punya....

    ReplyDelete
  11. aku rs ni x bape cool klu dibandingkan dgn ulysee nardin chairman yg obe post aritu...
    " Ianya unik kerana ianya disertakan dengan sistem pemberat kinetik yang mampu memgubah tenaga kinetik kepada tenaga elektrif. Secara teorinya sistem pemberat kinetik ini boleh mengecas telefon Ulysse Nardin Chairman setiap masa seperti jam Seiko Kinetik"
    http://blogserius.blogspot.com/2012/01/serius-cool-ulysse-nardin-chairman.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa yg ko merepek ni syaitan

      Delete
    2. najib jendul mrepek syal...

      Delete
  12. teknologi makin hari makin canggih...

    >> http://khairulkayz.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ralat tuh... >> http://khairulgayz.blogspot.com/

      najis mughalllazah klo nk promot2 kt sni.. puiii

      Delete
  13. cepat sikit klua . eden nak beli ni

    ReplyDelete
  14. lalalalalalalala9 February 2012 at 20:58

    iPhone kna mock kaw2. lulz

    ReplyDelete
  15. aku tak berminat sangat dengan built-in conventional charger nih, tapi aku lebih berminat dengan kaedah "salin battery", tak yah nak tunggu charge lame lame sangat baru boleh gune phone... buat mase hadapan, aku berfantasy yang enset ni boleh di charge pakai "shake" atau gune oxygen sebagai alternatif ... haha... fuck that!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodo siak fak komen sndiri... xde keje len la tuh..

      Delete
  16. hp cam sial..haktuihh..asal htc nie bangang sangat..bodo mcm avram grant..fcuk menyu:O

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape kene mengene dgn avram grant ngn menyu? =.="

      Delete
  17. Sesuai gua beli untuk gua punya crew

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lu crew apa? Teh Tarik crew?

      Delete
    2. crew ngandam

      Delete
  18. tak sesuai dgn soket plug kat mesia ni. kena tambah aksesori. baik tak yah

    ReplyDelete
    Replies
    1. xnak sudah.. sebok plak ko nak komen

      Delete
  19. sadly it's a windows phone....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails