Tuesday, 28 February 2012

Serius Shit - Inilah Tatoo Allah Yang Menyebabkan Konsert Erykah Badu Dibatalkan


Hnghhhhhhhh

Konsert Erykah Badu dibatalkan kerana beliau mempunyai dua tatoo dengan kalimah Allah pada dada beliau. Dibawah ialah fotonya.

In b4 "oh shiot sah beliau Illuminati!.. semua logo masonik ada!"





62 comments:

  1. Replies
    1. power ape benda.. bangang adalah..

      Delete
  2. Replies
    1. Baguih kepala otak hangpa..
      Salah total mende yg dibuat tuh..
      Aduih!mangkok hayun betol.

      Delete
  3. babi betol . sape laknat ni ?. tak kenal pon! *&^@&!^%$@*&!^@%&!$^@**!@!^*&%@$#!%$^@&!&(@&!$%&@^%*^!@!^$@&^!@!..

    ReplyDelete
  4. yes!kamon la the star.patut bole cari pic yg nice than this.mesti tak jadi isu.tak perasan mmg alasan yang tak boleh diterima langsung!

    ReplyDelete
  5. siapa penyanyi ni...
    tak kenal pun...

    ReplyDelete
  6. Ya Allah...apa nak jdi ini

    http://ohsenyum.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. pelik punya orang...tatu lambang kalimah pun dia pandai letak...macam-macam...

    ReplyDelete
  8. sape hantu ni tiba2 nk msuk malaysia...kejadah ad org minat ke dia ni

    ReplyDelete
  9. seriously x kenal minah negroo nih!! memang patut pon diharamkan kat malaysia.. puuihhhhhh!! :P

    ReplyDelete
  10. illuminati terbalikkan jadi itanimulli.com dan go google ..terus masuk website pentagon amerika ...shooot!!! ,, dunia suda dikuasai mereka ke? oww dasar masonic temple of solomon jerusalem rupanya they all

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko beli la domain tahi.com lepas tu ko link dgn website pentagon amerika. ko bodoh! haha

      Delete
  11. yess....fvck illumination!! sape tah haram jadah ni..ade hati nk rosakkan malaysian plak...

    ReplyDelete
  12. Bodohnya Melayu Islam ni.Allah dlm bahasa Arab bermaksud Tuhan.

    Kalau org Kristian cakap Arab nk sebut Tuhan pun akan guna Allah.Dh memang gitu maksudnya.

    Takut tersesat org kapir guna Allah?Sila terjun gaung la kalau gitu.Harap2 terubat kebodohan tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau arab kristian sbut tuhan,diorg akan sbut rabbu..atau rabbii (tuhanku)

      Delete
    2. kalau dari segi hukum perkataan "Allah" tak ader isu; tp semenjak 80an lagi ancaman mubaligh Kristian memesongkan umat Islam di Malaysia dengan pamphlet yang bercampur kejadian nabi ISA dengan nabi Adam yang diedarkan di depan sekolah Melayu kepada kanak kanak. sebab itulah KDN isukan 4 perkataan nih; ALLAH,SOLAT, KIBLAT dan KAABAH. harap maklum.

      Delete
    3. Aku assume kau cakap pasal topik ni. Kalau tak, nampak bodoh sangat la kau.
      Erika Badu tu arab kristian, yg selalu sebut Allah setiap hari ke?

      Delete
    4. kau ingat orang bising, pasal tatoo tu, pasal takut org Islam tersesat ke? Sila terjun gaung harap2 terubat kebodohan tu.

      Delete
    5. Erykah Badu tu bukan arab kristian tp dia african american 5 Percenter Muslim.. harap maklum.. sile google kalau nak tau 5 percent muslim tu ape..

      Delete
    6. fitrix u kafir ke?? kalau u Melayu,u pon bodoh juga..

      Delete
    7. Erikah Badu orang arab ye? Nak tunjuk pandai, malangnya bodoh melantun. ko rasa2 dia tatu tu, untuk tuju pada Tuhan Yahweh la? ha ye? bangang cover sikit please.

      Delete
    8. bodoh punya fitrix..

      Delete
  13. eryka baduhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  14. teringat islamic fesyen festival satu masa dulu

    ReplyDelete
  15. is it really a tattoo? i dont think so cause ni je gambar yang dia ada bdan berukir mcm ni. i think this is body paint

    ReplyDelete
  16. to those yg tak tau erykah badu ni, sbb slame ni korg dgr Skoin, mane nk kenal artis camni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku tetap tak kenai Erykah Badut ni walaupun aku tak layan Skoin (Scoin ka, skoink ka..) ntah hape tu.. Sedap lagi suara ustaz Don ngaji ngajar tajwid kat TV al Hijrah..

      Delete
  17. dia 5 Percenter Muslim.. bukan dia menghina.. tp sbb ajaran dia.. 5 Percenter mengaku Islam dan percaya Allah.. tapi.. bukan mcm yg kita percaya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa 5 percenter muslim neh? tak paham la...tlg explain

      Delete
    2. 5 percenter nie serpihan dari nation of islam dekat US sebahagian african american muslim kat US pengikut fahaman ini.. Mereka percaya mereka ni yg paling betul manakala yg 85% muslim x diberikan hidayah mcm mereka.. Dan 10% lagi dah dikuasai syaitan.. Pun mereka percaya Harlem adalah Mecca n Brooklyn adalah Medina means Mekah dan Madinah bagi mereka.. Dan mereka percaya ALLAH itu stands for Arm Leg Leg Arm Head.. Ermm tu dari yg saye fhm lah.. Mgkn anda boleh google kalau nak tau lbh lanjut.. Tp mane2 jabatan keagamaan Islam seleruh dunia pun x iktiraf 5 percenter ni.. Ramai artis rap n hiphop dr US yg ikut fahaman ini.. Kebanyakannya african americans

      Delete
    3. ilmiah sggh MsXyda 5 tulisan jepun ni.tehpiwkart pulak! cikgu sy nk teeyusyieen buleh??

      Delete
    4. wahahaha.. menghanjing sgt.. kan... hohoho

      Delete
  18. pineapple pon bodoh pi bagi gambor ni ke newspaper kenapa? tak tau ke newspaper kita ni bodo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. +1 lagi

      Macam kau datang rumah aku .. pakai baju FUCK YOU FADLISHAM! kompom aku tak bagi masuk

      Delete
    2. The Star yang gatal2 tangan nak bubuh gambar ni kat sokkabar... editor mana yg gatal tangan tuh.. tak pasal2 YoRais dah rage!!

      Delete
  19. tatu kalimah agung itu satu penghinaan. Dah lah tatu tu haram.

    ReplyDelete
  20. Kita tengok la jadi ke tak konsertnya.... kalau jadik?

    ReplyDelete
  21. yg peliknya, dia ni muslim... haish...

    ReplyDelete
  22. Baru aku tau Badu ni muslim kah kah kah kah
    BADU + T = ?

    ReplyDelete
  23. Kalau tak sebab masuk the star sebab isu ni, aku tak kenai pun Erykah Badut ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama gak aku (walaupun aku pun bukan layan lagu skoink macam charmaine atas tu kata)

      Delete
    2. ntah ape benda ntah lagu skoink tu.. Baik dgr maher zain ka, rabbani ka.. ingat gak maut semakin dekat..

      Delete
  24. Dah mcm ahli sihir pun ada, dh sesat bentina ni agaknya

    ReplyDelete
  25. owh...baru aku perasan..tQ obe

    ReplyDelete
  26. bila kes2 artis ada lukisan mcm ni kan, sapa sbnrnya yg nak bt bnda tu? dia ke (artis tu sendri) atau manager dia..ataw sapa huh?

    ReplyDelete
  27. bodo punye artis patut pun star siar gambar die chelaka chelaka ko semoga ko terbakar terus pas nih.. MayadeBee yang nak buat tu artis lah manager tak der kaitan pun nak bg die buat ..

    ReplyDelete
  28. did you know most of the muslims in the U.S.A have tattoo just like these...its how you express yourself spiritually is what makes Allah so fair and just...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dun know.. ni body paint theshab.. untuk shooting katanyer.. entahlah wateva.. aku tak kesa pun erika badu nie nak maghi sini atau tak.. :D

      Delete
  29. kalau kita marah dia guna perkataan ALLAH,maknenye kita endorse ade tuhan lain la kot?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan camtu jon..tatu tu yang haram..huhu..

      Delete
  30. pagi2 ni aku stim pulak tgk gambar ni

    ReplyDelete
  31. HARI BAIKKU PEKERJAAN LPOH MALAYSIA

    TESTIMONI PADA BAGAIMANA SAYA MENDAPATKAN PINJAMAN UNTUK MEMBELI RUMAH DARIPADA SYARIKAT PINJAMAN YANG TERSEBUT DAN KESALAHAN DIPERLUKAN firma pinjaman Albaker. Saya SANGAT SANGATKAN HARI INI DAN ALLAH ALLAH.
    ,
    Nama saya Abdullah Saya dari bandar Kuching saya telah mencari syarikat pinjaman tulen selama 5 bulan yang lalu, untuk membeli sebuah rumah
    semua yang saya dapat adalah sekumpulan penipuan yang membuat saya mempercayai mereka dan pada akhirnya
    Pada hari itu, mereka mengambil wang saya tanpa memberi apa-apa balasan, semuanya
    harapan saya hilang, saya keliru dan kecewa, saya tidak pernah mahu mempunyai apa-apa kaitan dengan syarikat pinjaman di internet, jadi saya pergi untuk meminjam wang dari
    kawan, saya beritahu dia semua yang berlaku dan dia berkata dia boleh membantu saya, itu
    Dia tahu syarikat pinjaman yang boleh membantu saya dengan apa-apa jumlah pinjaman
    diperlukan oleh saya dengan kadar bunga yang sangat rendah sebesar 2%, dia baru saja mendapat
    pinjaman daripada mereka, dia mengarahkan saya bagaimana untuk memohon pinjaman, saya lakukan
    sama seperti dia memberitahu saya, saya memohon dengan mereka di E-mel: (albakerloanfirm@gmail.com) saya tidak pernah percaya tetapi saya cuba dan saya
    kejutan besar saya mendapat pinjaman dalam masa 24 jam, saya tidak percaya,
    Saya gembira dan kaya lagi dan saya berterima kasih kepada Allah bahawa pinjaman itu
    syarikat-syarikat seperti ini masih wujud semasa penipuan ini di seluruh tempat,
    sila saya nasihatkan semua orang di luar sana yang memerlukan pinjaman untuk pergi
    (albakerloanfirm@gmail.com) mereka tidak akan gagal, dan
    hidup anda akan berubah seperti yang dilakukan oleh saya. Seketika hubungi (albakerloanfirm@gmail.com) hari ini dan dapatkan pinjaman anda dari mereka, Tuhan memberkati firma pinjaman Albaker untuk menawarkan pinjaman tulen mereka.
     Pastikan anda menghubungi firma pinjaman Albaker untuk pinjaman anda kerana saya mendapat pinjaman saya berjaya dari syarikat ini tanpa tekanan.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails