Friday, 17 February 2012

Serius Cool - Pandang Pertama Kemampuan Baru Photoshop CS6


Fucking magic!



31 comments:

  1. Replies
    1. patutnye ko lerak 1st la bodohh...bodoh same ngan mak kau bodoh pnye anon kat atas aku ni

      Delete
    2. lerak tu ape??faill....

      Delete
    3. Mr Obviously Hebat17 February 2012 at 14:44

      lerak tue makhluk halus yg idup dlm peruk mak ko.. ckup 9 blan..lahir la ko kt dunia nie..

      Delete
    4. peruk, ape tu..serius fail..

      Delete
    5. Kahkahkah...
      budak sekolah rendah yg comment jd mcm ni la..

      Delete
    6. lerak...
      peruk...
      mcm bavi...!!!!

      Delete
    7. Hahaha leruk, tu lah lain kali jgn nak ngutuk org je. Lidah kau kontot ke? hahaha. anyway leruk tu sejenis makanan kekacang. hahaha

      Delete
    8. Kahkahkah!! Komen mcm budak tak baligh... Manjang salah eja... Ko darjah bape nih?? Hahahaha..

      Delete
    9. dah2 jangan gadoh..korang dua masing2 memang sama2 bodoh.

      Delete
  2. Replies
    1. ko nak cari mende dak hayummm, g beli je la hamalattttttt

      Delete
    2. dia nak cari itu dia punya pasal lah anon 12:00 AM
      babiiiii

      Delete
  3. fucking photoshops how do they work

    ReplyDelete
  4. boring post benda bodoh,ni utk nerd

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko la bodoh, mcm bapa ko.

      Delete
  5. nerd kepala oatak kau berjambul, aku sbg seorang photographer berterima kasih pada obe hodoh post kan video ni yg tlah memerasankan aku yg tntang kelebihan photoshop ni.. thanks obe, mlm ni ko bukak zip slua ko hati2 ya syang

    ReplyDelete
    Replies
    1. nerd.org photoshop ni gambar pempuan yng dia kenal cut kepala, letak muka pompun dia tak dapat kat badan bogel,melancap.nerd.

      2.letak gambar bogel pempuan yng dia kenal kat bantal,buat lobang kat bantai cucok kenek dia main dgn bantal,aku faham org photographer ni.

      Delete
    2. sebab ko photographer yang pernah buat keje tak senonoh tu kan?

      Delete
  6. peh..dasat komentar-komentar...
    meh dasatkan www.yohoowe.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. magic taik bapak ko..kena tipu..sama jer mcm cs4..dasar kapitalis

    ReplyDelete
  8. mungkin photoshop cs6 ni yg digunakan utk edit gmbar bogel Melia Aimelia
    #facepalm

    ReplyDelete
  9. apa benda ini...tak faham. Sama macam blog ini

    http://ohsenyum.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. taktik murahan.tak tertipu langsung

      Delete
  10. Kenapa setiap kali aku buka blog ni mesti banyak komen yang tak elok . Ada yang mencarut , memaki , menghina macam takde agama .

    Aku bukan nak kata diri aku ni perfect tapi sebagai seorang yang beragama Islam tolonglah open minded sikit masa nak beri pendapat ..

    Korang kutuk2 tu , korang dapat apa ??
    Puas erk ?? Dekat dunia memang korang boleh puas , tapi dekat akhirat kelak korang puas kena seksa !..

    - Adam -

    ReplyDelete
  11. butuh pak hang obe.. mak hang belen pada anon2 semuanya

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails