Thursday, 9 February 2012

Serius LOL - Iklan Paling Bernafsu Minggu Ini


Fap Sambil Mempelajari Fakta Menarik



90 comments:

  1. Replies
    1. 1stla babi.

      Delete
    2. ^ babi spotted

      Delete
    3. ko babi, ko babi, ko mmg babi

      Delete
    4. apa ni babi2 ni? babi pun tak panggil sesama species diorang babi, inikan pula manusia. hesh..

      Delete
    5. ok..anon atas ni sorg je babi..yang lain x...hahahahaha

      Delete
    6. apa babi sangat ni babi? kerana babi , rosak susu babi sebelanga.

      Delete
    7. obe taip spender itam kt utube trus jmpe vdeo nih..

      Delete
  2. dah kne saman pown klua lg iklan fap mcm niey...lpas niey aq plak nk try saman....

    ReplyDelete
  3. dapat info menarik dengan penuh nafsu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau yakin tu perempuan TULEN???
      mana tahu tu 'perempuan' ke.
      hah!

      Delete
  4. mak aih kelasss kau jah..fap fap fap:O

    ReplyDelete
    Replies
    1. fap tu apa bodoh

      Delete
    2. Fap tu kuih apam bodoh piang tak tahu

      Delete
    3. Ckp orang bodoh sendiri tak tau maksud fap hahaha bangang abadi

      Delete
  5. Jilaka.. tak dapat 1st lagi.. Woi Obe.. ko post yg baru.. aku nak taip 1st!! Cepat!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. taip je la, xde orang nk bising...

      Delete
    2. woi anon kat atas..nenek ko dok memekak mekak kat atas katil tuh..tilam nye da basah kena air kencing...pi tukar lampin dia sebelum dia lagi bising2

      Delete
  6. kesian pompuan tu kesejukan,aku rasa cam nak panaskan dia je dgn batang aku,time dia kepanasan aku nak jilat dia dgn lidah aku supaya dia sejuk pompuan thai mmg terbaik putih,comel,cuba la pompuan melayu putih skit selera gak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni kalau pokok dipakaikan skirt pon mau kene rogol ni.

      Delete
    2. jangan kata pokok..tiang lampu dah berkarat pakai legging pun jadi

      Delete
    3. ngahahaha..anon..anon...main ngn tiang karat.jgn lupe cucuk tetanus kot punkoq ko nnt.

      Delete
    4. Forever alone botol kicap pn jalan fap fap fap fap fap

      Delete
    5. hahaha atok ko lah ! gila seks tak bertempat..malu la skit pada para-para sakura nanti baca

      Delete
  7. obe sejak dh kawin nie..nafsu cam kuda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mano ekao tau jang??dio dh kudo kan ekou yo? sodap kono tunggang? hahah tungang langgang ekao jang!

      Delete
    2. BM PLEASE!! NO JANG HERE, BITCH!

      Delete
    3. BM PLEASE????? gilo po ko ni???

      Delete
  8. najib datang seremban besok . 1st !

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat apa najib dtg seremban??

      Delete
    2. HAHA obe obe apesal kau remove comment aku?

      yang comment macam gile sex kau x remove pulak ye.

      saba ye obe. SPAM is coming!!!

      Delete
  9. x suka x yah masuk la bangang

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yang kau ni suke sex eh? dasar gile sex

      Delete
  10. ko g promote tmpt len la konek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ek eleh. nnt hari2 kau bukak fap fap kat situ. orang macam kau ni cakap macam kebaikan khulafa Ar-rasyidin

      Delete
  11. fappppppppppp........yes..im forever alone

    ReplyDelete
  12. HAHA obe obe apesal kau remove comment aku?

    yang comment macam gile sex kau x remove pulak ye.

    saba ye obe. SPAM is coming!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mengadu macam mintak konek...woi obepig ko bg jelah blek komen die..

      Delete
    2. bg dia isapp sket..snyp aa tu kang

      Delete
  13. Ntah2 jantan. Thai byk yg pelesu...

    ReplyDelete
  14. LOL
    korang tau tak aku tak leh tahan gelak baca komen2 kat sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn tgk ak ngan pandagan cam2..ak ukan gay.

      Delete
    2. korg tau tak Zulkhaiy Mohd Nor tak leh tahan tgok korg kat sini. kalau korg syg kan jubo korg baik blah

      Delete
    3. Pandangan menawan..awwwwwwww..I like!!!

      Delete
    4. err cmne kitorang nk sygi jubo kitorang??haa?? mcmmana pulak ko menSAYANGI nye?? haa??

      Delete
    5. ntah ye..AKU SYGKAN JUBUR AKU DGN MEMBASUHNYE SETIAP KALI KUAR TAIK.

      Delete
    6. Pay attention please..~ ^^

      haish... kadang2 demam ni pun susah jgak.. da la x leh wat pape.. rase mcm useless pun ade.. lgi x dpt gi keje amik mc pulak.. mmg mcm haram betul.. wish me get well soon.. x sggp nk rase demam lame2.. walaupun org ckp sakit itu penghapus dosa2 kecil..once korg sakit jgn lak igt korang da x berdosa da.. byk2 kn mengingati Tuhan yer.. ^^

      Delete
    7. msxyda pulak??ce cite...ala cite syg mensayangi tuh

      Delete
    8. MsXyda oh baby fap fap fap like anal baby fuk fuk fuk fuk fuk

      Delete
    9. hey seksii! mesti banyak bulu dada!

      Delete
    10. Adik khaiy mari kat abang!

      Delete
    11. damn lagi copy paste post aku pulak...

      Delete
  15. Replies
    1. woi babi..ckp melayu la pantat..

      Delete
    2. hang dok ulu yan.. toksah dok dafuq sangat lar barua

      Delete
  16. hahahaa
    kompom laku pasni axe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. shark???! seb bek ak xjoin crew ko.. muka ko mnakutkan.

      Delete
    2. ko jgn takut sgt..dia ngn shark malaya tu sama je..mak andam! dia leh andam muke bebile je.

      Delete
  17. obe lu biar je budak skolah cakap cam haram

    ReplyDelete
  18. with no reason they call it BANGKOK!!!
    tetek besar muka lawa tp ada kote!!!

    ReplyDelete
  19. mcm BANGANG la yg coment ats2 nie...lawak gile aku baca

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko melawak eih gile?

      Delete
  20. Jadiketagih lak aku baca komen anon ni.. bukan nak tgk gambar pun.. nak tgk anon nye komen.. wakaka!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. anon setuju dgn anon.hidup anon! yeaaaaa!!

      Delete
    2. Obe obe obe obebijak bijak bijak bijak

      Delete
  21. tawu xpe.. dah mcm sial dah blog obe skunk nie!! ;)

    ReplyDelete
  22. minda obe dkuasai oleh anon.. tue sbb obe blum da zuriat..

    ReplyDelete
  23. Obe obe obe obe obe obe obe hidup hidup hidup hidup hidup obe obe obe obe

    ReplyDelete
  24. Porn!!!!minit ke 2:19...puting tetek tersembul!!!fap3!!!

    ReplyDelete
  25. berdosa la obe post yang mendatangkan bala kepada rakyat PAS

    ReplyDelete
  26. model tu pondan la..anda terangsang?gay!

    ReplyDelete
  27. fake boobs...lalala....

    ReplyDelete
  28. cakap 2012 thn bebas porno..or ur blog is nothin w/out porns???huhhh

    ReplyDelete
  29. apa punya komenla berebut 1st. aku lasttt woii

    ReplyDelete
  30. apalah,nasib bek takda iklan camtu kat negara kita.Kan???

    ReplyDelete
  31. Tetek aku lagi besaqq la

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails