Tuesday, 28 February 2012

Serious Fakta - Fakta Tak Gembira Tentang Happy Meals McDonalds


Oh noes!










Laporan asal Visually

22 comments:

  1. Replies
    1. Eh.. aku 1st rupanya.. tak perasan lak 1st.. wakaka!! Jgn marah presiden anon..

      Delete
  2. makan happy meal banyak-banyak, pastu jadi fetfark la pulak...btw kat malaysia takde hal pasal kerajaan kawal penduduk daripada masuk kelab obesiti ngan letak cukai kat mekdi ngan kfc sekali. Nak beli benda tu sekali sekala je, bukan setiap hari pun.

    ReplyDelete
  3. xde nye aku na bg anak2 aku mkn menatang n.. wat obesity je

    ReplyDelete
  4. ..telah membaca dengan seriusnya juga.. (",)

    ReplyDelete
  5. ad jgk ke yg beli happy meal...membazir je mainan bkn best pun

    ReplyDelete
  6. nasib baik tempat ku tak ada MD. Ai ada dah anon

    http://ohsenyum.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. sok lusa ada la mcd mai tempat hang. haha
      http://albertchanawesome.blogspot.com/2012/02/creative-stereographic-animation.html

      Delete
  7. makan la secara berpatutan..banyakkan excercise, xjadi la gemuk mcm a&w

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails