Wednesday, 8 February 2012

Serius Sadis - Kehidupan Pelombong Arang Batu India (9 Gambar)


Bersyukurlah

Di India lombong arangnya sadis. Ada pekerja bawah umur dan mereka semunya melakukan kerja hampir keseluruahnnya secara manual. Bersyukurlah di Malaysia dibawah Dato Seri 1Najib kerja remeh sebegini kita serahkan kepada pendatang asing. Orang Malaysia boleh chillax dan bersenang-senangan. Syukur.






Laporan asal Boston

81 comments:

  1. Replies
    1. obe mok mok mok mok mok mok mok

      Delete
    2. Dengan U-Man, Yes! I got the power! Anda bila lagi? Jangan tunggu lama-lama, jom klik!

      Delete
    3. Hasil titik peluh mereka!

      http://ampico.blogspot.com

      Delete
    4. sebab tu i suka Najib 1Malaysia.. Hidup Najib!

      Delete
    5. knp x ckp 1st budak

      Delete
    6. ampico syial!!!!

      Delete
    7. ckp first lah banggang...ni keturunan sedunia lah...marah mak anon nnt...

      Delete
  2. Replies
    1. obe mok mok mok mok mok mok mok

      Delete
  3. orang melayu pemalas. harap bantuan je manjang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko bngsa ape?
      babi utan?

      Delete
    2. terasaaaa??wakakakakaka..

      Delete
    3. kutu buntut terasa ...wakakakaka

      Delete
    4. orang melayu sangat rajin9 February 2012 at 06:53

      buthuuurttttt!!!

      Delete
  4. Replies
    1. obe mok mok mok mok mok mok mok

      Delete
    2. berani ko ckp obe mok mok mok,apa ko ingat dia supermok ka?

      Delete
  5. 1st bitch obe mok

    ReplyDelete
    Replies
    1. obe mok mok mok mok mok mok mok

      Delete
  6. last dumb ass!!!!

    ReplyDelete
  7. rasa depa happy tak walaupun nampak daif???

    ReplyDelete
  8. weh bkn org melayu malas... najib je asyik nk bagi bantuan... sbb dia igt org nk sangat bantuan dia tuh... pui najib... bgi2 mintak balik...hahahahaha puiiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha thats so true bro..errr or sis...errr bro la kot..wat so ever ur gender is la..ko wat ayat paling tepat and menjawab persoalan yg selama ini bermain di fikiran aku..

      Delete
    2. betul2... pastu bagi bantuan kat org felda banyak2.. smpi smua duk alpa... dah bagi.. senyap tarik balik masa cukai pui!!!! cam sial lah.. org kejer swasta gak mcm nak gila bayar cukai... syiiiaallll lahhhh puiiii..!!!

      Delete
  9. obe mok mok mok mok mok mok mok

    ReplyDelete
    Replies
    1. kimak kau!!!!!!!!!!!!!!!! berambus la syaithonnnnnnnnnnnnn

      Delete
  10. babi.
    aku sayang datuk seri 1najib abd razak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. luahan anon pada babi rasa sayangnya kpd najibuntut

      Delete
  11. Replies
    1. obe mok mok mok mok mok mok mok...ini babi trap.. hahaha... kote la lu.. tok sah dok jd pompuan..la.. pepek hitam

      Delete
    2. Kote gua ada ketul2... Nak x? Byk takuk...

      Delete
    3. Mcm jagung...

      Delete
    4. babi pnya anon brambos suma! hai lilyana......jom kuar dgn abg syg?

      Delete
    5. lilyana obe mok mok muncit muncit ala mok mok

      Delete
    6. ala siyan2...meh abg pujuk lilyana meh

      Delete
  12. Replies
    1. Hoi. Hahah, k permulaan yg kasar. Bukan apa, teruja menaip lepas 6 bulan tak update blog ni. Sekarang tengah tunggu result SPM, tu yang free. K berbalik kepada apa yang aku nak tulis. Apa yang nak dicerita ni bukanlah benda besar pun. Cerita yang dah basi tapi tetap nak cerita.

      Masa aku masih Form 5, aku tumpang sorang kawan aku balik rumah. Bila mak dia mai, aku jadi segan. Ya, aku memang seorang yang pemalu. Aku suruh dia duk sekali dengan aku kat belakang. Dia pun setuju. Bila masuk ja kereta, mak dia tegur dia,"Angah, kenapa duk belakang? Duk depan la. Ingat mama driver kamu ke?" Macam tu la ayat dia. Tak ingat sangat mama ka, ibu ka, umi ka. Hahah, biarkan.

      Sungguhlah tersentap dekat ayat 'Ingat mama driver kamu ke?' Aku mula pikiaq, adakah beradab atau tak bila kita duk belakang dan biar mak/abah drive sorang-sorang kat depan? Like a boss la pulak. Ka aku sorang saja yang tak tau lagi benda tu tak beradab? K -,- Sungguhlah aku rasa malu sebab sebelum kejadian tu, memang selalu aku duk belakang kalau abah aku mai jemput kat hostel. Aku tak suka duk depan. Takpa la, lepas ni, kalau tak ada siapa kat depan, aku duk la. Nak sembang pun lagi dekat dan mesra hikhik.

      Delete
    2. Adakah ini yang anda fikirkan atau anda adalah seorang mangsa ilusi optik? Ambil ujian 10 saat ini untuk megetahui.

      Delete
    3. fuck retard

      Delete
    4. anon 1st bawah komen miss saffrina...ape bende laa ko nak sampaikn tu setan~

      Delete
    5. ko nak buat karangan ke syaithon!!!!!!

      Delete
  13. Replies
    1. Hanya bekerja dari rumah tanpa jumpa orang dan menjual barang dapat duit poket setiap bulan tanpa menaja orang pun dapat bonus !

      Delete
    2. faizfakhirinFeb 7, 2012 09:01 PM
      aku nk fuck pompuan...ko msti peminat fuckMan kn?..guna nama la brooo...pengecut la guna anon..

      Delete
  14. apabila kerajaan memberi faeda kepada rakyat, makanya rakyat harus kembalikan faeda kepada kerajaan, haaa... ok... sekali lagi saya memilih, itu saja la... am i ok with this comment, ha... ha... ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko indon ka?makanya tak usah gelak lebih ya..

      Delete
    2. iya pak sontot jubo mobe mok muncit

      Delete
  15. Replies
    1. pil apa ada dlm stok?

      Delete
    2. agreed with that.strong captured

      Delete
  16. ala hai....sedihnya...

    aku nak beritahu anonymous mengenai video Anonymous Message To The Citizens Of Oakland kiranya baru 2 jam tadi...keluar! hidup anonymos! ini last...aku tak kan promosi blog ku kat sini.....tapi..kalau comment.. boleh kan....

    http://ohsenyum.blogspot.com/2012/02/ohsenyum-anonymous-message-to-citizens.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko promosi jer..nanti anon bantu tarik traffic ko...dia komen tapi dia baik..tlng tarik traffic ko...

      Delete
    2. faizfakhirinFeb 7, 2012 09:01 PM
      aku nk fuck pompuan...ko msti peminat fuckMan kn?..guna nama la brooo...pengecut la guna anon..

      Delete
  17. Insaf aku tgk pix ni. Susahnya hidup depa. bersyukur dilahirkan n tinggal di Malaysia. Syukur Alhamdulillah. :) thnx obe.

    ReplyDelete
  18. The Najib's joke is getting old. You have lost your touch.

    ReplyDelete
  19. AhDunia...kesiannya....nuffnanf, google adsense or sewaktu dgnya xnk bagi kerja kt diaorg ker?

    ReplyDelete
  20. No one escapes cidhna mine..

    ReplyDelete
  21. tringin nk rasa jd pelombong arang batu~

    ReplyDelete
  22. Syukur pasal dok malaysia..

    ReplyDelete
  23. Fuhh.. nasib baik saya warganegara Malaysia. Kerja gavermen lag.hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ptt la sebis hanco...time keje...bukak tenet..tgk blog..tu je kejenye.elok brenti le.duk kmpng noreh lg baik.x mkn gaji haromm

      Delete
  24. org mesia nak kaya cepat join MLM mcm nakharomm!!

    ReplyDelete
  25. ana mohon share ye...^^

    ReplyDelete
  26. asl x tnjuk lombong berlian???
    baru bik mama suka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul jugak tuh.HAHAHA

      http://ampico.blogspot.com

      Delete
    2. sial.promote blog sendiri.nama dah macam mat rempit.perangai pon macam mat rempit.sah2 ko ni mat rempit.

      Delete
  27. Syukur sangat. Dok Malaysia ni. Gaji pun ok, keja gomen lagi. Subsidi pun banyak, cukai pun kurang.. Pendidikan percuma, dapat wang bantuan 1Malaysia lagi tu.. Alhamdulillah.. Thanks Obe, ko berjaya bagi kesedaran & kenal erti Syukur kepada Allah.. Thanks di atas posting ini.. Lepas ni, tetap pangkah BN..
    Persetankan fitnah2 pembangkang.. Terutama Anwar Ibrahim..

    ReplyDelete
  28. gua pun suka duduk malaysia... polis sini senang gua kasi suap... bisnes pun tidak kacau

    ayahnda pun tak marah2

    ReplyDelete
  29. keling paria bodoh!...ha..ha..ha...

    ReplyDelete
  30. xpe india paria..pe ade hal...ptut najib pun kna wat gak

    ReplyDelete
  31. Kesian tul..
    http://ohsenyum.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. Weh shark, lu dok kacau tempat aku noo..

    ReplyDelete
  33. terima kasih datuk 1najib 1rosmah kerana mentadbir negara dengan adil dan saksama, kami dapat hidup senang lenang takyah buat ape2, cume perlu ngadap fesbuk, kutuk2 yahudi dan terima bantuan demi bantuan dari kera jaan, terima kasih sekali lagi

    ReplyDelete
  34. suruh najib n bik mama duk sana la baru tahu snang ke tak snang. bodoh punya statement...........

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails