Friday, 10 February 2012

Serius Shit - Cemeti Berpistol (8 Gambar)


Awesome!

Sesuai untuk digunakan oleh Indiana Jones






Laporan asal TheBrigade

91 comments:

  1. Replies
    1. oit fak, tak g jumaat ngan obe ke?

      Delete
    2. eh, hari ni hari jumaat ke? babi bercacah betul. aku lupa sial.

      Delete
    3. orang yg tak pegi smayang jumaat mmg macam babi!

      Delete
    4. kepada anon2 sekalian, next time bg peluang senior anon taip first dahulu.

      Delete
    5. dapat percutian 3 hari 2 Malam dalam bilik obefat.
      Bilik bujang obefat kosong sebab obefat married..
      no more FAP obefat..

      Delete
    6. Ini yg kita mahu..pandai mensyukuri nikmat first

      Delete
    7. org bangang je yg mensyukuri nikmat first...nikmat lain yg tuhan bg xnak lak syukur

      Delete
    8. semak la ko,nk tnjuk alim lak kt sini..mne ko tau die xbrskur dgn nkmat yg lain...ptuihhhh...sial lah ko...memalukan anon2 yg senior...

      Delete
    9. 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st

      1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st

      1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st

      1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st

      1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st

      1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st

      1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st

      1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st

      1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st

      1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st

      1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st

      1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st

      1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st

      1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st

      1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st

      1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st 1st

      Delete
    10. NOMBOR SATU BABI!

      Delete
    11. Anon sumenya kimak!!

      Delete
    12. kau pon same kiamak

      Delete
    13. kau pun sama kiamak kiamang siamang pukimang

      Delete
    14. klu anon kimak,mksudnye ko lbih truk dri kimak,mgkin kimak babi bertatu dn d cncang smbil dtndang pkrje kfc...

      Delete
    15. pukimak ape..
      gua tak makan nasi lagi nih!!

      Delete
  2. Replies
    1. ahahahaha BODO x dapat 1st...ape yg dikejarkan sgt..BODOH

      Delete
    2. Lu pancut lambat seminit dari anonymous kat atas!

      Delete
    3. kesian x dpt first..

      Delete
    4. hahaha,bodo...anon is d best nigga....

      Delete
  3. ala.. second chanrasta

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. last kimak ko la babi yg dicacah..

      Delete
  5. ahak terbaiklah^ ^

    http://kozumiro.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ne lagi seko spesis melancap bergu promote blog bangkai...blah jauh2 la ko!

      Delete
  6. weh obe apesal aku punye word verification asik 'smenita' je?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita. jom kapel.

      Delete
    2. ok. aku gay. jom kapel.

      Delete
    3. aku pun gay gak...jum kapel mapel.....aku sangap butuh n pantat laki ni...

      Delete
    4. elok gak tu..nnt bleh kalahkan pasangan gay dari thailand yg cium 50jam lbh tu.korang wt lain skit.masukkan anu dlm dubur tnpa kuarkan selama 2 bulan pn ok gak..

      Delete
  7. Selamat petang semua.

    Saya ingin membuat pengumuman. Hari ini cuti bagi negeri Kelantan. Hari Ahad baru buka ofis kbai. No Smenita Please

    ReplyDelete
    Replies
    1. kelantan???ape tu??sejenis tenuk ke??????

      Delete
    2. kelantan BABI babi babi babi babi.apa lak kena mengena cuti dgn blog ni.bodoh punya anon kelantan babi!!!!!!!!!!!!!!

      Delete
    3. Nate 2ekor babi nih, beruk ar mu nate mu mari sini aku tepuh denge sodok, baso bengon kecik kecik tok se mapuh besar2bodo supo kuba cerdik beruk lagi pange air pun cerdik lagi

      Delete
    4. jupo nga sek klate, mapuh anon Feb 10, 2012 04:57 AM, dgn anon Feb 10, 2012 06:37 AM, aku katok

      Delete
    5. bodoh.cemane ko nak carik dorang.ntah2 anon kat atas tu pon kau jugak.saje nak provokasi.

      Delete
    6. Anon ni kecek jah besar, hok mano sero xpuashati ngn org kelate, kito set maso la jupo...stakat nk tunjuk samseng dlm ni, xsoh kecek la nate...

      Delete
    7. org kelantan akan berkawan dgn korang,tapi bila dia dah jumpa dgn kawan dari satu negeri dia kita akan ditanggalkan..

      Delete
    8. anon butthurt.skit2 nak bertumbuk.skit2 nak rosakkan harta awam.tu je la korang tau.

      Delete
    9. Tinga la mugo puok mu x reti saing bodo bayar mkn asing2 kupik nok blanjo saing2 bodooooooooo time ado pitih nok saing bilo x dok gak lariiiiiiii tingga saing baik saing dgn berukkk tapi x semua lar aku cakap ni yea sapo butthurt fap fap fap fap

      Delete
    10. im not undersatng sepatah haram men..oh sgguh kimak klantan ni...ap klantan tu,adkh sme mcm santan???

      Delete
    11. sakittttttttttttt otak aku baca bapak nak translate,tolong cakap kl, selangor, johor, melaka, negeri 9, perak dan pahang je ok.yng lain negeri pergi mampus org kampung rimas aku dgn org kampung.

      Delete
    12. ckp kelantan??x amerekaa la mcm ni..

      Delete
    13. mu nk gocoh mari la nate..

      Delete
  8. dari semalam aku sakit perut

    ReplyDelete
    Replies
    1. takkan lah...semalam kan I gne kondom cap pisang

      Delete
    2. haha. babi siak.

      Delete
    3. u curang dgn i..smpai aty u...ap yg ad kt die,xde kt i????

      Delete
    4. dia xd telor...

      Delete
    5. HAHAHAHAHAHA

      Delete
  9. saya ingat saya nak makan KFC la sape nak makan skali!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. leh kita maki sepam dua. aku ikut!

      Delete
    2. Bengapppppppppppp asal tak first!!!!??

      Delete
  10. macam anjing? doggy?

    ReplyDelete
  11. korang ni cube la sopan sikit...

    ReplyDelete
  12. uii..pelik,tembak dulu ke sebat dulu ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. lyana kedekot x bg tengok blog die.dr dlu aku mntk!

      Delete
    2. perrgghhh mantop......KACIP SATU!!

      Delete
    3. lilyana,msti la sbat dulu..dh sbat smpai puas bru la tmbak..xla nmpak glojoh sngat klu nk men tmbak je trus..wat mlu i je nk jwb soalan u ni...huhu

      Delete
    4. wei yana mana hang kidnap jb shaiton terirrory tuh. ske ati pak hang ja kidnap adik gemok obepig.hang hasut pa kat dia!

      Delete
    5. SIAPA SHAITON TERIRRORY??APA PELIK AYAT NI! BETOL KE KO EJA NI BONGOK

      Delete
    6. pedulik kan la.ni bukannye kelas mengeja pon lakhanat!

      Delete
  13. adoi..boring ar..ada awek2 yg nk brkenalan x? sila ltak no tpon plez..

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1 800 87 3636

      Delete
    2. 999 ask for female operator to entertain u

      Delete
  14. mcm babi sial je pengomen 1st tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, gila macam babi pengomen 1st tu....babi pun x gila mcm tu

      Delete
  15. korang tak terpikir ke kalo club bondage.discipline.sadisism.masochism. gunekan mende nih untuk fetish sex dorang... mesti blobang bontot masing masing en??

    ReplyDelete
    Replies
    1. i xfaham apa u mrapu syg......pegi balik rumah eh..naik atas..masuk bilik..terjun dari tingkap..kemudian jerit kuat kuat2 ..''AKU BAHAGIA DENGAN GAY'!!!!

      Delete
    2. fuck la lu bongok.... lu yg gay suda~

      Delete
  16. hahahaa klaka la anon yg troll anon lain ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tk klaka la faktad!!

      Delete
    2. ape yang kelakanye? puii

      Delete
  17. Bahasa melambangkan bangsa. . . Renungkanlah

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuck tu ade dlm kamus dewan cbe check!!

      Delete
  18. Replies
    1. 8=D (refer to anon 05:48)

      Delete
  19. Remaja akhir zaman. . . .

    ReplyDelete
  20. bodooooh sumerrrr

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails