Wednesday, 8 February 2012

Serius Cool - Ducati Streetfighter 848 2012 (9 Gambar)


Rempit Like A Bawse

Ducati memperlihatkan Ducati Streetfighter 848 versi 2012 mereka. Ini ialah kesinambungan kepada model asal yang dikeliarkan pada tahun 2008. Ducati Streetfighter 848 diperkasakan dengan enjin V-Twin 848 cc yang mampu menghasilkan 130 kuasa kuda. Kelajuan maksimumnya pula ialah 150 batu sejam (241 kmh). Harga saranannya ialah sekitar RM138 000.






Laporan asal HighEndBike

56 comments:

  1. first siakk!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. who care!!! u wanna cookies with shit flavor?

      Delete
    2. hoi anon jilaka lu punya lanjio kasi anon gigit

      Delete
    3. diam la...pukitiau...anon 6:44 nak ckp org putih tapi grammar berterabur...bodo sial...kecik2 mesti lari masa kelas BI..nyorok dlm tandas pastu kena fuck dgn pak guard...

      Delete
    4. haha...wat malu anon jer ko ni....

      Delete
  2. dikeliarkan???????????????

    ReplyDelete
  3. Nak beli satu secara ansuran mudah..

    ReplyDelete
  4. angan-angan aku je motor ni ...follow sini bro ..excited masuk blog ni ...cool giler3 ..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. diam la bangang...x de spe tanya pasala ko punya dream...forever alone

      Delete
  5. wah..cantiknya...tp takut nak bawak lagilah nak tunggang blakang tu..tiggi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe2...u nye psl,i up sket bontot utk u melekat rapat2..xpe2 u jgn takut...peluk je kuat2 rapat2.i janji akn kerap brek utk keselamatan u shayang..mmuuahhx
      kita akn bahgia melayarinye beshame2

      Delete
    2. liyana u tunggang i meh..

      Delete
    3. hoihoi...pe tunggang2? eih tunggang ngn tonggang tak same eih??

      Delete
    4. tunggang takut eh.. try tungging plak.. comform x takut...

      Delete
  6. Spudin, muka bajet K-Pop!! wakaka!!

    ReplyDelete
  7. lilyana, klau u tkt nk bwk n tunggang kat blkg.. i blh bwk u tunggang kat dpn.. nak tak? lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. shiyal ko non...aku dh bajet nk main brek2 ngn dia dh wei...lu cr lilyana yg len leh x?

      Delete
    2. weih nony...lu nek beskal pn failed...nk bwk lilyana...sedehh!

      Delete
    3. haha, boleh ke buaya naik motor

      Delete
  8. stupid gak korang ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. abess ko igt ko pndai sgt laa? dah amek phd kt uni ke nk bodo2 kan org nih? pttuuiihh !!!!!

      Delete
    2. Have a shit cat and calm down nigger!

      Delete
  9. stupid? sweet la awk ni...

    ReplyDelete
  10. similar design.....hmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. sumilar wak lu!

      Delete
    2. similar ngan ketiak kau!!!

      Delete
  11. Replies
    1. apa ni? why topic about me..?

      Delete
    2. cantik ke lilyana ni?

      Delete
    3. lilyana syg....jom kita buat topik kite je nk? i izinkan abg soten tu ada dlm topik kita tu nnt

      Delete
    4. lilyana...ko terencat

      Delete
  12. punya sex maniac lah korang ni

    ReplyDelete
  13. hai ilayana... i ade 1098..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takat 1098 nak kecoh.bukan 1198 pon.

      Delete
  14. obe lembab..motor trader dah kluar bulan lepas.. ni mesti sebab dah ada orang jaga pagi petang siang malam..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pe hehehe? ko bajet beli motor trader bln lps..ko dewa kelajuan la?

      Delete
  15. wahahahaha sial punya member2 semua..semua sex maniac aku je baik..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. sape member ngn ko? shuhh

      Delete
    2. ko ade member ke

      Delete
  16. harga selepas cukai kerajaan 1malaysia 300%..

    say no pada moto besar, say yes pada motor mat rempit

    ReplyDelete
    Replies
    1. sial lah.keje biasa2 boleh pakai motor mat rempit je la.yang jadi manager.engineer pakai moto besar.dorang ni bukan jenis hati kering pon.setakat pakai bawah 120km/h.baik pakai lc135 je.ehh shiaalll lah.i luv 1najib

      Delete
  17. erm takut la komen kat sini sbb salah ayat je trus kene tembak..anyways skang trend superbike mmg kuar kaler menyengat eh mcm kaler kuning tuh?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails