Wednesday, 29 February 2012

Serius Cool - Transformers The Ride Universal Sentosa (13 Gambar)


Win!

Kitorang pergi honeymoon dan di Universal Studios Singapore kami rasa Transformers The Ride ialah ride yang paling awesome. Paling shitbrix ialah Cylon dan Mummy Revenge.

Entry ini ditujukan khas untuk @Feris_Othman . Optimus Twitterjaya







28 comments:

  1. entrance fee to USS is about SD63... lebih kurang RM145 lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau sekeluarga mcm kami ni mo seribu lebey utk tiket ajo.. pisannnn

      Delete
    2. if ke Singapore please get the map from your hotel... kat dalam tu ada macam2 offer macam diskaun untuk tiket ke mana2... etc.. ari tu kami book tiket USS thru hotel, sampai kat sana memang express and dapat souvenir lagi dari USS...

      Delete
  2. COOL..... pergh... Nak POE nak POE

    ReplyDelete
  3. tak payah gatal tangan nak pegang2

    Cylon dan Mummy Revenge Paling shitbrix? no lah, jurassic

    #even betty boop bit old....thts not discourage me to come back

    ReplyDelete
  4. entrance fee adalah sgd 68 untuk weekdays and sgd78 untuk public holidays. beli la express ticket, takyah beratur

    ReplyDelete
  5. obe ko ade jumpe x artikel pasal mcam mana ride ni die buat dan berfungsi sbb dari first time aku naik mende ni mmg tertanya2 mcam mane mende ni berfingsi

    ReplyDelete
  6. masa p, transformer x siap lagi..n yes wajib naik battlestar galactica cyclon + human!!mummy pon best..style reverse, gelap nak mampos..nk p lagi skali :)

    ReplyDelete
  7. wah macam best je... tapi x berkesempatan lagi nak g sana..

    ReplyDelete
  8. DAMN IT!!!!! kenapa obefiend pegi xde org pon beratur kat dlm tu!!!! tensen tahap seribu juta ok tgk tpt beratur kosong sedemikian rupa. CISSSS. time kte pegi beratur 2jam ok, manusia memenuhi ruang beratur tu, u can never imagined what i've gone through nk msk transformers pnye pasal..tsk tsk..T_T

    ReplyDelete
  9. Aku da gi... Mmg terbaik.. Best giler babas,,, siyes ni, aku gi tdo kt hard rock hotel pakej uss so dpt tiket uss free utk 2 org,,, pas2 kalau gi jgn lupe tgk show voyage due la vie,,, gempak abis, naik airasia dpt 30% discount utk show ni, soo sd60, mahal tp berbaloi, lg satu, jgn gi weekend, aku masuk ari khamis, mmg x beratur lgsung, siap main semua benda 2 kali! Hahahhaha

    ReplyDelete
  10. obe ko x try roller coaster kt USS.. bleh trkencing siot kalo naik.. hahaha..

    ReplyDelete
  11. tranformers the ride mmg best..tapi mase mnunggu 45 mnit.belok sane..belok sini...sakit kaki..tapi kalo tk msok mmg rugi..and jgn lupe naik galatica battlestar..turun mesti menggigil punye..

    ReplyDelete
  12. mmg best Transformer The Ride! aku jerit gila babi kat dlm tu

    ReplyDelete
  13. masuk je USS trus cari mende ni...tu pun dh rmai...plg awesome ar...smpai nak ilang suara menjerit2 dlm tu...

    ReplyDelete
  14. demm demm demm, ko ade post psl niii, haha
    serius bestt aku smpai harini menyesal xnaik lagi skali transformars ni,sbb xsempat. Transformers sgt best, aku gelak kegembiraan smpai terkeluar air mate woo, haha. Mummy revenge x shitbrix sgt la bro..tp cyclone tu mmg gila' haha

    ReplyDelete
  15. mummy revenge aku agak terkejut skali ada scene reverse hahahahahahahha

    ReplyDelete
  16. HARI BAIKKU PEKERJAAN LPOH MALAYSIA

    TESTIMONI PADA BAGAIMANA SAYA MENDAPATKAN PINJAMAN UNTUK MEMBELI RUMAH DARIPADA SYARIKAT PINJAMAN YANG TERSEBUT DAN KESALAHAN DIPERLUKAN firma pinjaman Albaker. Saya SANGAT SANGATKAN HARI INI DAN ALLAH ALLAH.
    ,
    Nama saya Abdullah Saya dari bandar Kuching saya telah mencari syarikat pinjaman tulen selama 5 bulan yang lalu, untuk membeli sebuah rumah
    semua yang saya dapat adalah sekumpulan penipuan yang membuat saya mempercayai mereka dan pada akhirnya
    Pada hari itu, mereka mengambil wang saya tanpa memberi apa-apa balasan, semuanya
    harapan saya hilang, saya keliru dan kecewa, saya tidak pernah mahu mempunyai apa-apa kaitan dengan syarikat pinjaman di internet, jadi saya pergi untuk meminjam wang dari
    kawan, saya beritahu dia semua yang berlaku dan dia berkata dia boleh membantu saya, itu
    Dia tahu syarikat pinjaman yang boleh membantu saya dengan apa-apa jumlah pinjaman
    diperlukan oleh saya dengan kadar bunga yang sangat rendah sebesar 2%, dia baru saja mendapat
    pinjaman daripada mereka, dia mengarahkan saya bagaimana untuk memohon pinjaman, saya lakukan
    sama seperti dia memberitahu saya, saya memohon dengan mereka di E-mel: (albakerloanfirm@gmail.com) saya tidak pernah percaya tetapi saya cuba dan saya
    kejutan besar saya mendapat pinjaman dalam masa 24 jam, saya tidak percaya,
    Saya gembira dan kaya lagi dan saya berterima kasih kepada Allah bahawa pinjaman itu
    syarikat-syarikat seperti ini masih wujud semasa penipuan ini di seluruh tempat,
    sila saya nasihatkan semua orang di luar sana yang memerlukan pinjaman untuk pergi
    (albakerloanfirm@gmail.com) mereka tidak akan gagal, dan
    hidup anda akan berubah seperti yang dilakukan oleh saya. Seketika hubungi (albakerloanfirm@gmail.com) hari ini dan dapatkan pinjaman anda dari mereka, Tuhan memberkati firma pinjaman Albaker untuk menawarkan pinjaman tulen mereka.
     Pastikan anda menghubungi firma pinjaman Albaker untuk pinjaman anda kerana saya mendapat pinjaman saya berjaya dari syarikat ini tanpa tekanan.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails