Wednesday, 22 February 2012

Serius Cool - Carta Air Kencing : Untuk Mengetahui Tahap Dehadrasi Anda


Harus tahu!



Laporan asal BuzzFeed

12 comments:

  1. FIRST LA NGOKKKK

    ReplyDelete
    Replies
    1. cb baru nak first. o0o

      Delete
  2. obe cepat update lagi. aku nak 1st pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lah kau, kau dah selalu dah le. bg ah chance kt anon-anon yg bru nk hidup ni. pundek kau

      Delete
    2. bongok betul la manusia yg suruh org lain update pasal nak tekan 1st, awak suruh nenek awak wat blog "cucukuharamjadah.blogspot..con", tiap kali nenek @ atuk ko posting, ko pergi tekan 1st awal2... itu pun takleh nak pikir. takde sapa tau itu blog atuk nenek ko? ko ni sebenarnya tapir ke orang ha?

      Delete
  3. Air kencing kaler kuning ker? apsal aku kencing kaler biru?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye lah!!! heran aku>>>ari tu aku skodeng bapak kau>>>kencing tepi hiway akleh warna merah jambu plak>>>apa bapak ko>>>LGBT ke?

      Delete
  4. aku kencing warnawarni camne...????
    kau ade...???

    ReplyDelete
    Replies
    1. simpati kt ko non.ada anon sorang tu bulan lps,pas dpt kencen warnawarni cam ko le,xsmpi 3 jemaat..dh maut dh,xsempat tobat.xpe2..ko ade mase lg nk tobat.yg kaki kencen kaler biru tu...bawak2 kurangkan ngadap blue 2x sehari.mati...matii...matiiiii....mati pucuk itu!!! siannnnnn

      Delete
    2. jgn heran>>>memang kuat kencing org>>>yang air kencing warna lain ni>>>tak perlu simpati>>>nenek dia tgh makan sireh pinang pun>>>dikencing oleh beliau>>>masa kat wad bersalin hari tu>>>misi tertukar anak monyet lah ni>>>aku simpati kat mak dia>>>sampai skrg tak tau bela anak monyet>>>anak mak dia>>>yang betul>>>ada kat planet apes.

      Delete
  5. AKU Tak tgk air kencing aku warna ape, aku suke dgr bunyi dia je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cube ko rasa lak..rasa apa..

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails