Saturday, 11 February 2012

Serius Genius - Cara Terbaik Seorang Bapa Melayan Anak Yang Kurang Ajar Di Facebook


Father of The Year!

Moral of the story......... dont mess with dads with a 0.45 ACP....

Thanks H Ali Fi for the tip



45 comments:

  1. Replies
    1. identiti panglima perang ialah Armand Azha sebagai Ketua UMNO Penerangan Pemuda Petaling Jaya Utara

      Delete
    2. pui...panglima perang.

      Delete
    3. www.mymaktabaty.com

      Delete
  2. Replies
    1. lu slow.. sux my dick...

      Delete
    2. suck my camel toe too

      Delete
  3. OBE MOK MOK MUNCIT KOTE KECIK

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. lembab macam babi

    ReplyDelete
  6. ini koboi punye style. kah3

    ReplyDelete
  7. bila hang dah ada anak nanti...try la buat camni gak obe. hahah

    ReplyDelete
  8. hahaha...aduh kene tembak jahanam wey!haha...obe mmg patut buat camni oneday

    ReplyDelete
  9. ini makan dia! kah kah kah

    ReplyDelete
  10. ;D ayah die memg hebat ah~ hahakss..nak sgt ..hahaha respect ur olders..watch out ur bhaviour, attitude..if u wanna b respect do respect others.. anak x kenang budi, mak bapak bg semue ko nak, ko jz do d hous chore, tu pon malas oooohhhh wadddeeefffuuukkk

    ReplyDelete
  11. 'im gonna put the bullet in ur laptop'
    EPIC

    ReplyDelete
  12. Get ur ass son!

    ReplyDelete
  13. Superb reaction from dad. He must be very pissed off to be able to do that.

    ReplyDelete
  14. hormati ibu dan ayah...sayangi dan hormati mereka selalu

    ReplyDelete
  15. lum cukup marah lagi tuh..kalau tak laptop tuh dah kener gan c4 dah..hahaha..daddy cool...

    ReplyDelete
  16. Anak org putih mmg kuang hajor!!! Jd, xpyh nk hormat sgt ngn bangsa dieorg ni..

    ReplyDelete
  17. tu nasib baik bapak dia suruh buat sumer tu, kalo biarkan jer trus, kutuk gak mak bapak. Mak bapak suruh buat itu ini utk berdikari dan melatih diri utk mase depan, kena kutuk gak. ape pnye anak cmni.

    padahal bapak die tak suruh keje pn carik duit sndiri suruhh jadi whore ke. Ni siap belikan lg ape yg anak die nak, padahal kena suruh buat house chores jer. budak2 skrang pn dh makin truk. pengaruh luar pn makin menjadi-jadi. jgn cakap anak omputih pn, kt mesia ni pn ramai gak. ish.

    mmg tak nafikan aku dulu rmeja pn memberontak gak. tp agaknye time tu takde fb fb ni jd takleh luahkan prasaan. tp mmg bersyukur la fb takde time tu. ni la akbiat fb/twtter etc, memecahkan keharmonian kalo salah guna.

    ReplyDelete
  18. huhu teringat ade pernah kene sound macam ni tp not from my dad la. from a teacher, bile ktorang wat hal. care die kepal2 kertas tu, aiyak terasa hati lagi... huhu cam nak nangis je teringat. lepas tu kepal2 rokok, memang da tak tahan tu. Btw, cara die startkan video tu dgn rokok cam nampak stress gilak nak tahan marah. bile die nak tembak laptop tu, die tarik nafas kasar2 je. memang marah tu. sigh... satu peringatan untuk diri sendiri untuk menghormati mak bapak T^T On the other hand, the girl shouldn't post something like that. I have my mom who always screen my facebook wall (and my brother's too), so I always make sure that I won't post anything that would make her feel mad at me. Prevention is better than cure. The person should screen his daughter's facebook regularly, so she won't post anything like that. Btw, good job uncle ^^ Hope that your daughter would take some lessons from this :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. the person ada mention dalam video,"she think she block her parents out of this,and we wouldn't find it"

      Delete
  19. I'll take all the blame- Mark Zukerberg

    ReplyDelete
  20. kurosagi = never ask for parent help, even a single cent since 2008~ why ?? he truly understand how tired a father working in goverment sector with 'cukup2 makan' salary + small business income with 7 child to be fed~ the only time he reject my request is in 1997, i remember it up until now~
    but did we ever remember when our parents granted our request ?? most of the time, we did not~ way too many things, way too many times~ be thankful that your parent buy a lot of tech gadgets that they even dont know how to handle/use it~

    btw, nice doing, uncle~ "sayangkan anak tangan2kan~"

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak nya anak!!! mesti pepek mak ko koyak kan?

      Delete
    2. rajin ko sibuk pasal pepek mak orang lain, mak ko takde pepek ek ??

      Delete
    3. Anon- mulut..mak bapak ko main x baca bismillah ke dpt anak mcm ko neh?kesian..

      Delete
  21. daddy cool..hahaha..terima la balasan ko wahai anak yg biadap..bila tgk vid ni aku ingat kt ayah aku..berkorban byk utk aku n family..i love him so much..moga anak aku jd anak yg berbakti utk ibu ayahnye bila dh besar lg..didikla anak jd anak yg soleh..AMIN..

    ReplyDelete
  22. Orang noisombilan dah buek dah bondo ni cumo tak post kek fesbuk yo. Smuo ni ideo noisombilan. Curik la tu.


    First!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. fap fap fap kek buntot ekau

      Delete
    2. Gilo gay siak First!!!!!!!!

      Delete
  23. Dad wins!
    Serve you right lil kid.
    u should be lucky that ur dad put the gun to the laptop, not straight right to ya head

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails