Monday, 20 February 2012

Serius Cool - Sistem Pancuran Secara Berbaring Untuk Si Pemalas (8 Gambar)


Malas tahap dewa

Anda malas mandi? Tak ada tenaga nak berdiri dan meratakan air diseluruh tubuh? Dornbracht Horizontal Shower ialah rekaan sistem pancuran yang anda nantikan! Ianya terdiri dari 6 pancuran yang boleh dikawal untuk mengurut dan membersihkan tubuh anda dalam keadaan berbaring. Personally speaking I think this system will be awesome untuk menguruskan mandi jenazah. #LOL






Laporan asal Dornbracht

70 comments:

  1. Replies
    1. cantiknyerr cantiknyerr

      Delete
    2. terbaek....... tapi betul kata si obe... ciptaan yang sangat berguna

      Delete
    3. unta terkejot tengok bontot

      Delete
    4. tertelan kapor barus

      Delete
    5. terkejut tengok berak keluar taik ayam

      Delete
    6. fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap.. ahhhhhhh~~

      Delete
    7. Hahaha, muka kau macam puki lembu jiran aku. hahahah. ntat mak kau ah babi buat muka sundal cam tu

      Delete
    8. OHH YESSSS FIRSTTTT!

      Delete
    9. korang bodoh ke. komen benda yg tak berkaitan.?! cuba kau komen mcm bangga ke dgn anon sbb ckp first pada tmpat yg sebetulnya!! benda2 macam ni korang kena pikap! kang dua pikap kepala lu orang, lu orang buat muka sedih.. sedih!!!

      Delete
  2. omg! i want oneeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Kenapa model tu bukan lelaki?

    ReplyDelete
    Replies
    1. x ah..dia pompuan lah bodo

      Delete
    2. bodo..bodo..bodo...~~!!!

      Delete
    3. nanti tanyekan photographer tu kenape tak ambik model lelaki ye.

      Delete
  4. LoL toing! Toing!!

    ReplyDelete
  5. nak order kat mna ni ek? haha..

    ReplyDelete
  6. alamak...terpancut

    ReplyDelete
  7. macam mana klau pmpn tu ganti dgn obe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. urghh..obe sesuai kat kolam berendam macam badak air dari kat atas tu dah macam dugong aku tengok

      Delete
  8. i terbaca pelacuran trolololol

    ReplyDelete
  9. semua tumpu pada permpuan bukan kat entry tu.hehe
    -aries gurlz-

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak tumpu pada u, u tak kasi gambar plak. apa kata u ambik gambar macam kat atas tu then post kat sini?

      Delete
    2. hehe bodoh eh.ala xsexy mcm permpuan tu
      -aries gurlz-

      Delete
    3. AnonymousFeb 19, 2012 10:54 PM

      aku sokong..mohon share..
      prebet anon

      Delete
    4. aries gurlz detected as gay.

      Delete
    5. aries gurlz u gemuk macam obe ek?

      Delete
    6. hahaha..funny la anon..i love anon!!! <3 <3 muah muah muah!!

      Delete
    7. susah la nak amek sendiri gambar bila posing mcm tu..kalau u datang sini ambilkan lagi best.. <3
      -aries gurlz-

      Delete
  10. pelik je tgk.. sesuai untuk bagi kambing mandi

    ReplyDelete
  11. err.. ni bukan shower utk org malas la obe.. kat area solaris ada 1 spa gune shower ni.. enam kepala shower tu boleh laras utk kenakan point tertentu kat blakang badan kite.. tekanan die kira macam mengurut jugak.. pastu air tu ade suhu tertentu.. elok utk stress katenye..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaaa. maklumat berguna ni. hebatnya ko!!!!

      Delete
    2. apa nama spa tu ... ko biasa pergi yer ...

      air tak masuk telinga ...

      Delete
  12. kalau tukaq obe ngan permpuan tu..OH GOD..

    ReplyDelete
  13. tempat basuh baju pun boleh jadi niee

    ReplyDelete
  14. Hoohhhh!

    Ini agenda Yahudi dan Illuminatif nak rosakkan moral umat Islam nih!

    Obe baik sikit, kau tu sejak kawin ni bukan main gedik /gatal nak merosakkan nafsu umat Islam.....Fap fap fap ko gedik!

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. kau jangan menyemak sangat boleh tak? tu je aku mintak. tak banyak. thanks.

      Delete
  16. Replies
    1. menyemak lah kau

      Delete
    2. butoh.buat geli je kau ni.ke kau ni gay?

      Delete
  17. Replies
    1. ni binatang mana plak ni? patutlh zoo heboh td ada binatang hilang..

      Delete
  18. Obey ada pengalaman buat projek ngan bini dalm bilik mandi ya? Itu pasal gedik - taroh gambaq lucah dalam bilik mandi....Mengong punya olang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa nape pun? tu kan bini dia? lain la kalo bini dia main ngan ko, itu baru tak betul.

      Delete
  19. nok hooorrrrrr....

    ReplyDelete
  20. Gambar ultra-lucah ni.....Obe ni nak jado gapo?

    Ini gambar agenda Yahudi dan Illuminatif nak rosakkan moral umat2 Islam.............

    ReplyDelete
  21. Girl!!! Y U NO Turn Your Body???????

    ReplyDelete
  22. macam haramjadah komen2 korang sume nih.. takde tamadun punya anon.. hak tuih

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau ingat kau bertamadun sangat dok hak tuih hak tuih ni?

      Delete
    2. apasal ko sangat butthurt? betullah ko mmg tak bertamadun.. kah3.. hak tuih ganda 23!!!!!!!!

      Delete
    3. khak tuih 450 kuasa kuda kak mah haram jadah..

      Delete
  23. assalamualaikum

    ReplyDelete
  24. plagiat dr 9GAG. wei obefat.. HAKKTUIIH.

    ReplyDelete
  25. mengingatkan aku sewaktu memandikan jenazah..ingatlah kematian makin hampir dgn kita semua...

    ReplyDelete
  26. I love you all anon!!! muah muah!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails