Wednesday, 8 February 2012

Serius Cool - Leggings Paling "Muscular" Didunia (5 Gambar)


Literally


Kepada awek yang suka pakai leggings nampak panties pasal legging korang see through, may I suggest this new legging by Blackmilk. Alang-alang nampak panties biar nampak "muscle" terus.Harga sepasang ialah AUD 75.







Laporan asal Blackmilk

165 comments:

  1. Replies
    1. cakap 1st laa sial!!

      Delete
    2. BODOH..ckp 1st dlu..

      Delete
    3. lantak dia la nak cakap apa. bongok. jakun ke apa ko ni

      Delete
    4. mmg ak jakun pun...kau babun

      Delete
    5. dia x pandai cakap 1st la tuu..kesian dia..

      Delete
    6. obe bangang yg tulis la tu bodoh!!!

      Delete
    7. obe gemok mcm majinbu

      Delete
    8. bila xda 1st jadi xda mood nk baca the rest.. babun tul la

      Delete
    9. lucu la korg ni..comel laaaa

      Delete
    10. BOOOOOODDDDDDDDDDDDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

      Delete
    11. mmg bodo xreti ckp 1st..xtau nikmat 1st

      Delete
    12. hahahahahaha...hilang nikmat 1st!!

      Delete
    13. obe edit balek entri ni pasal ada org bodoh xreti ckp 1st

      Delete
    14. otot cipak pun nmpak..muahahaha

      Delete
    15. bajet lawak babi!

      Delete
    16. cibai babi la pukimak anjing..mcm sial

      Delete
    17. bahahahahaaha 1st WIN

      Delete
    18. owner blog cari publisiti murahan.. maaf, tak bersolat rasenya..

      Delete
  2. Hoi.. cakap 1st la woi!!

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. aku beli ko pakai..nak?

      Delete
    2. Gemuk..pendek..xsesuai pakai.

      Delete
  4. ckp 1st laaaaaaa

    ReplyDelete
  5. suka ati la nak cakap fisrt ke tidak bongok...mangkuk hayun betul...... si obe x cakap pun suh cakap first kat sini.....mangkuk bebal sungguh.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. lu mmg kondom

      Delete
    2. apasal..lu nak jilat..wa ok jer.....

      Delete
    3. sial.cakap first pon susah

      Delete
    4. dia ni jeles sb x dpt 1st la tuu~

      Delete
  6. ohsial.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tebaik..sila join blog ohsial...hahaha

      Delete
    2. anon promote anon promote...

      Delete
    3. faiz ko nak fuckirin ke fuckanan?

      Delete
    4. aku nk fuck pompuan...ko msti peminat fuckMan kn?..guna nama la brooo...pengecut la guna anon..

      Delete
    5. faizfuckirinkoteykecik8 February 2012 at 13:08

      hoi faizfakhirin ok la aku guna nama

      Delete
    6. ahhhh...shit la ko pengecut...pakai la nama sndiri...ko pandai oter nama org jer...sbb nama ko hodoh...hahahaha...pengecut

      Delete
    7. btol tue..fuck la faizfuckirinkoteykecik..gune name sindri la..tau nk alter name org je.. name ak hodoh camnie.tp ak tetap gune.

      Delete
    8. faizfuckbabi gila hodoh name kao

      Delete
    9. haaaa...kn cantek nama camtu...cam mat bunga...

      Delete
    10. sial betol lah sial..... mcm sial ko tau tak, sial xda mcm ko.. sial.. sial lah phui

      Delete
  7. aku 1st!!!

    suma sini SYIALLL!!!!!!
    kecuali aku!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ko memang sial!!!!

      Delete
    2. memang sial

      Delete
  8. Replies
    1. org utara outta this blog please....

      aku benci gila doh dgr/baca loghat utara.

      Delete
    2. kalo benci jgn dengar/baca la bodoh..tu pon nak kena ajar ke??

      Delete
    3. jgn dok wat pelaq lah...
      tampaq kpala peliaq ang stgi kot
      Anonymous Feb 8, 2012 04:06 AM
      >>> ang nih babi lah... pak hang xajaq ka???

      Delete
    4. Pundek la org utara dgn loghat mcm shit

      Delete
    5. org utara tak best..org kepong best..kipas obe sikit.

      Delete
  9. hahaha...sial yg buat nih...naper xletak semua skali...kan bagusss.....baju lagging ader ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagging ke Legging?

      Delete
    2. aku saja bagi berbelit lidah minah salleh baca...

      Delete
    3. eleh, lagi nak cover. typo doh! puiii!!

      Delete
  10. ummm...weird and creep but sexy..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. um(2cm)*duckface...weirdy and creepy sexy butt..#lol

      Delete
    2. hehe banyak lah duckface..sexy butt eh.ske ah tu?

      Delete
    3. suke lagi kalo awok pakai aummm

      Delete
    4. Anon

      *thumbs

      better without anything

      Delete
    5. lyana knp u ske sgt lyn southern tu??abg kan ada..knp x kasi tgok profile..u msti blogger jgk kan..

      Delete
    6. lilyana, u jgn lyn lelaki2 gatal ni.
      u stay ngn i je...

      Delete
    7. hahahahaha! bnyk anon forever alone kt sini!cm harom southern noob..aku pn pelik ngn mamat ni preview 600 lbh !bkn ada blog pn.cm haram

      Delete
    8. lilyana..why r u here..get home right now..and to my bed..i'm waiting here..hahahaha

      Delete
    9. orang sama jer kt atas tu..wat2 berborak konon..aku leh bet la yg lilyana tu lelaki pastu guan nama ex awek sebb forever alone..shit happen

      Delete
    10. ada betul jgk tp lebih pada banggang. ape bengap lah die xda keje pakai ex die pnya email! melainkan gay.. prempuan nak lak bg balak die tgok inikan pakai email?betol ah aku cakap aku rasa lyana ni blogger jgk.. potong konek ah lau salah..

      Delete
    11. orang pkai anonymous semua jijik!! comment lah elok2.i blogger ke tak ke thats my right to have it or not.why u all want to know?? lg pown i x da kacau pown hidup u all?

      Delete
    12. adik southern. abiang nak cakap. kurangkan tgk 9gag.com. otak tak berkembang. cakap om nom tu langsung tak comel. puki mak awak lepas shave lagi comel. -Zzz

      Delete
    13. abg soten...cpt reskiu lilyana..dia dh lemas tuh

      Delete
    14. Adik soten pelirtory tgh makan fries/pop corn sambil tgk 9gag tu. jgn kacau dia. dia nak tambah selulit di badan macam mak dia sekarang.

      Delete
    15. chill gal's

      great shield come from yo great patient

      just sitback here n watch those hippies

      they nowhere

      i got work to do

      go get some fries

      Delete
    16. tengok 9gag tu kerja ka. pukimak. brapa dapat sejam? aku tak makan fries la pelirtory. so last year sgt. -Zzz.

      Delete
    17. Tak jawap pon soalan aku. Brapa dapat sejam kalau tgk 9gag? -Zzz

      Delete
    18. hehehe..southern pure mature even use baby face hehe..come eat with me..

      Delete
    19. ai ada jugak ke yang x ske southern

      Delete
    20. lilyana pakai ketat2 bagi nampak cameltoe ye.

      Delete
    21. takkan tgk 9gag dah dikira matured? siallah 9gag ni merosak manusia. tapi lu hebat adik pelirtory. tgk 9gag dah dapat makan sekali. lepas tu makan adik lilyana pulak. abg bg nasihat dkt adik lilyana sikit buat pedoman hidup. lebih baik pergi 'makan' dgn REDTUBEer dari 9GAGer. -Zzz

      Delete
    22. gambar lain

      your face a bit chubby

      Delete
    23. hehe.. yelah kite chubby....
      dont forget that mail..read n teach me.

      Delete
    24. wuuyoooo lilyana.....adik sgt meminati akak neh.jom mkn adik..ehh mkn ngn adik...ehhhh...aduiii ape nk tulih eih?

      Delete
    25. macam org yang same jeee southern territory ngn liyana ni.... kesiannyeee..

      Delete
    26. buto ah nsouthern! awek gua lu kebas! ko msti stdent u kan?yelah org nerd kan...mksd gua org pandai..

      Delete
    27. Bodoh,lil yana or that lil wayne sebenarnya mamat southern tu,saja nak tunjuk market leh sembang ngan awek..eh,g mampus ko la lakhnat..najet bagus je,orang surfing internet bukan pakai duit ayah ko ke apa..eh,g mampos la siak!!!

      Delete
    28. najet? hahaha. typo doh! puiii!!

      Delete
  11. perlu ke cakap first..ok aku cakap,firrrrrrrrrrrrrrrrrsssssssssssssssssssssssssstttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. first opah lu

      Delete
    2. ko xdperlukan kt sini..brambus ko nyah..

      Delete
  12. pasni mesti byk report kat balai sal kes cabul/raba...sile2..

    ReplyDelete
  13. lasttttt kopek....

    ReplyDelete
    Replies
    1. siapa punye ko kopek syialll

      Delete
  14. la.....seluar rupanya....isssss

    ... http://ohsenyum.blogspot.com/ ......

    ReplyDelete
    Replies
    1. senyum kote kau!!! korek pungkok!!!

      Delete
    2. ohsial.blogspot.com

      Delete
    3. Oklah...aku dah tak promosi blog ku kat sini...ok! sorry ye!....salam satu malaysia!

      Delete
    4. oh senyum..?blog u tu.ok lah..baru lagi kan..?
      ok lah tu..

      Delete
    5. haaa tau takut kene hack.bgus le dh insap....errr hai lilyana,jom pacaran

      Delete
  15. aku sebenarnya yang first . tapi ada kelas tadi . sorry geng

    ReplyDelete
  16. 1stttttttttttttttttttttttttttttttt.. yeahhhhhhhhh aku 1sttttttttttttttttt

    ReplyDelete
  17. Replies
    1. lg mnakutkan kalo ko yg pakai....

      Delete
    2. behahhhhaa..

      Delete
  18. Replies
    1. cek kt ponen mak ko

      Delete
  19. macam **** la anon2 kat atas nih 1st..1st **** kau

    ReplyDelete
    Replies
    1. pehal pakai **** plak?
      ayah ko marah ko mencarut eh?

      Delete
  20. cara la syial. tapi kalau budak2 bapok pakai legging agak2 ada nampak muscle zakar x?

    ReplyDelete
  21. camel toe berketak!!

    ReplyDelete
  22. annoying anonymousial

    ReplyDelete
  23. Anwar Ibrahim Al-Jubori ada pakai legging ni dulu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. najib al-maksiati yg provide

      Delete
    2. khalid ibrahim al-ehsan yg supply

      Delete
  24. Anon anon banyak kacau wa punya tempat.. itu ekzos, masok dalam itu kasi tukar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah knp suma anonymous suka mencarut..kasar pulak tu.

      Delete
    2. lilyana go fuck yourself!!

      Delete
    3. err i x mencarut lilyana.i baik je ngn u.u nk x legging cmtu? i banje nk? jnji u pkai mse kite dating eih..muahhx

      Delete
    4. tu bkn i yg mncarut tu.tu anony tu mencarut tu.nk tiru nama i tu...

      Delete
    5. mana ada i mencarut lilyana, itu anon lain yg kotey 4 inci, kotey i kan 7 inci u tau kan :)

      Delete
    6. hahahaha..kotey 7 inci? pd hal 2 inci jer itu pun time erection. kalau flaccid xsampai pun setgh inci.
      bodoh mcm konek hitam!

      Delete
    7. anon atas ni racist, harap2 kene ban 7 games

      Delete
    8. lu sapa guna gua punya nama "shark malaya"... lu mmg cari nahas... gua bz round ampang lu suda berani nama gua...

      Delete
    9. konek itam sila guna fairnlovely

      Delete
  25. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  26. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni seko lagi spesis saipul bukori yg suka promote blog taik kt sini..g main jauh2..syuhhhhhhh

      Delete
    2. blog....bosan!

      Delete
  27. nak beli sekati, obe jual tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Name: Honey Star
      Location: Subang, Selangor, Malaysia
      Saya merupakan seorang yang paranoid. Setiap kali saya melihat disekeliling saya. Saya akan nampak simbol-simbol yang menakutkan. Saya bimbang jika saya termakan biskut oreo bercorak palang2. Akan merosakkan akidah saya. Saya akan terus mengkaji agenda jahat Illuminati, Freemason, Zionist, Yahudi merosakkan akhlak melayu dengan jarum yang sangat halus.

      Delete
    2. apa kau mengarut syaiton babi bodo bahlu jilaka ko

      Delete
    3. Alamak..honey Star ko cun aa. macam ezza elite. Fap Fap Fap sikit.

      Delete
  28. komen anon lagi best dari blog ko obe...ko tukar nama blog ko jadi AnonSerius la obe!!!...hahahaha...hidup anon!!!
    hidup anon utk penuhkan neraka mati nanti!!!..hahaha

    ReplyDelete
  29. semua bodoh,forever alone,go get a life.bitch?!XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. sidsit...best dan bangga tak mencarut??? buat malu lilyana je.kan lilyana kan kan!

      Delete
  30. lilyana takda maruah takda dara punya latuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wei anony..mana ko tau dia xde dara? aku check ok je.ko check maruah org lain nih.xde maruah kunun..

      Delete
    2. aq sokong kau lilyana muka takda dara tengok muka da tau rupa pelacur

      Delete
  31. fap fap fap fap

    ReplyDelete
  32. Replies
    1. hai hai...ko hai kat sape?? nyia ma hai

      Delete
  33. Sir, ticket please...
    Fa

    ReplyDelete
  34. camni la bangsa aku yang aku bangga kan......

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah..sedih kot..bangsa kita ckp cmni...
      (knpem jpg ada mai kutuk ni..)

      Delete
    2. eh tak2 mana nak kutuk2.. bagus komen nih.. good job eh.. tanks.. ;_

      Delete
    3. ya bagus komen ni jgn risau anon kutuk kitorang backup kau

      Delete
    4. Faith in humanity: Restored

      Delete
    5. betul2.sedihnye

      Delete
  35. 1st!!! (dari belakang)

    ReplyDelete
  36. bodo bodo bodo bodo

    ReplyDelete
  37. NI DAPAT JILAT SKET JADI LA

    ReplyDelete
  38. Please intimate me when you update your blogs its useful to me Priniting Really great. I share to your blog to my Friend By Wholesale Printing

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails